«Είμαι φανατική σχολιάστρια του Bachelor» παραδέχτηκε η Ναταλία και αναφέρθηκε στο αν είναι τελικά συμμαθήτριες με την πρώην παίκτρια του Bachelor:

«Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα (στην εκπομπή) να κάνουμε ένα reunion. Θα το λύσουμε το μυστήριο αυτό. Έχω την αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη από την Έλενα… »

Αποχωρεί από την τηλεόραση;

«Εγώ εργάζομαι και επειδή το αγαπώ πολύ αυτό το επάγγελμα, αλλά να μην κρυβόμαστε και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω ότι μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής, θα απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Αστειεύομαι! Δεν σκοπεύω να μείνω πάρα πολύ ακόμα τουλάχιστον στην τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο μπορεί να μείνω λίγο περισσότερο, στο γράψιμο ακόμα περισσότερο. Αλλά στην τηλεόραση, κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά. Ιδανικά, αν μου έλεγε κάποιος πώς θες να αποχωρήσεις, θα έλεγα με ένα ζωντανό late night show», απάντησε η παρουσιάστρια.

Γιατί έσβησαν τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη;

«Οι άνθρωποι κάνουν ένα ξεκαθάρισμα. Ανοίγουν χώρο για data; Το γραφείο τύπου του Alpha απάντησε ότι δεν είναι το site λεύκωμα αναμνήσεων, αλλά ένας χώρος για να βλέπουν οι επισκέπτες πράγματα που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα ίσως. Κυρίως μου είναι εύκολο να απαντάω σε πράγματα που γνωρίζω εκπροσωπώντας τη Ναταλία, καταλαβαίνετε».