Ο ωροσκόπος προσδίδει περαιτέρω χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά κάποιου. Το ζώδιο δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας του χαρακτήρα, καθώς συνδυάζεται και με το ωροσκόπιο.

Ωροσκόπος Κριός

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Κριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ο κυνηγός του έρωτα»! Του αρέσει να αλλάζει τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα, παθιάζεται, ενθουσιάζεται, όμως γρήγορα του φεύγει το ενδιαφέρον, αν δεν έχει βρει αυτό που πραγματικά αναζητά…

Στην πραγματικότητα, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ατίθασο ζώδιο του Κριού αναζητά έναν σύντροφο που θα μπορεί με την διπλωματία και την ηρεμία του να «κουλαντρίσει».

Με λίγα λόγια, αναζητά το ταίρι που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την παρορμητικότητα, την νευρικότητα και την ένταση, που τον διακρίνει στις προσωπικές του σχέσεις. Προτιμά να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο πιο συγκαταβατικό, ο οποίος θα υποχωρεί και θα του δίνει τα ηνία, να κάνει αυτός τα κουμάντα στη σχέση τους!

Παράλληλα θέλει να είναι κοντά του ένας άνθρωπος που θα είναι η «ήσυχη δύναμη», δηλαδή θα τον βοηθά να γαληνεύει και να νιώθει ηρεμία!

Ωροσκόπος Ταύρος

Σύμφωνα με το myastro.gr, από τη μία αναζητά το πάθος, τον έρωτα τον δυνατό, που θα ζήσει μαζί του τις πιο φλογερές στιγμές, από την άλλη όμως, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ταύρου επιθυμεί ασφάλεια και σταθερότητα!

Αυτή η αντίθεση, γίνεται πολλές φορές η αιτία να δημιουργούνται παρατράγουδα στην αισθηματική του ζωή, γιατί τις περισσότερες φορές αφοσιώνεται σε έναν ερωτικό σύντροφο, με τον οποίο μοιράζεται πολύ έντονα συναισθήματα, όπου όμως δεν μπορεί να νιώθει την σιγουριά και την μονιμότητα!

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ταύρου, θέλει στον έρωτα να παίζει με «ανοιχτά χαρτιά», επιθυμεί να έχει μία σχέση, που θα του δίνει την βεβαιότητα να ξέρει καλά πού πατά και πού βρίσκεται!

Στην ουσία λοιπόν αναζητά έναν σύντροφο που δεν θα του κάνει “τερτίπια” και “τσαλιμάκια” για να του κρατήσει ενεργό το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά θα του αφιερώνει την αγάπη του άνευ όρων.

Ωροσκόπος Δίδυμος

Με τον ωροσκόπο του στο ζώδιο των Διδύμων, το άτομο αναζητά έναν ερωτικό σύντροφο, που θα έχει ανοιχτό πνεύμα, θα είναι ενδιαφέρων τύπος, θα έχει άποψη και έντονη προσωπικότητα! Πάνω από όλα, αναζητά μία σχέση που δεν θα τον καταπιέζει, αλλά θα του αφήνει ελευθερίες, χωρίς να υπάρχουν οι τάσεις επιβολής ή κτητικότητας.

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο των Διδύμων, δεν μπορεί να αντέξει τον έλεγχο, τις σκηνές ζηλοτυπίας, τους όρους και τα όρια. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για αυτό τον άνθρωπο να έχει ένα άτομο, που να έχει την ευστροφία να κρατά το μυαλό του σε εγρήγορση…

Αναζητά τον σύντροφο που μπορεί να συζητήσει, να κάνει διάλογο, που θα μπορεί μέσα από την επικοινωνία μαζί του, να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο. Θέλει ένα ταίρι που θα είναι μέσα στα πράγματα και θα μπορεί με τις ατάκες, το χιούμορ και τις απόψεις του, να τον κάνει να νιώθει θαυμασμό!

Ωροσκόπος Καρκίνος

Τα αισθηματικά του ατόμου που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν είναι παίξε γέλασε, με λίγα λόγια αναζητά κάτι σοβαρό, μόνιμο και σταθερό! Θέλει μία σχέση με ένα άτομο που θα είναι λογικό, πρακτικό, που θα μπορεί να τον αγκαλιάσει και να τον κάνει να ηρεμήσει από τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές αναμοχλεύσεις του…

Αναζητά ένα άτομο που να στέκεται γερά στα πόδια του, που να έχει δύναμη (είτε ψυχολογική είτε υλική), που να έχει στόχους, φιλοδοξίες και που να ενδιαφέρεται όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον…

Σημαντικό εξίσου για τον άνθρωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που θα μπορεί να αναλάβει καθήκοντα και υποχρεώσεις, που θα μπορεί να στηρίξει μία οικογένεια με κάθε τρόπο, που θα έχει αξίες, ηθική και θα λειτουργεί παραδοσιακά και συνετά στα ζητήματα των προσωπικών σχέσεων!

Ωροσκόπος Λέων

Ο ωροσκόπος στο ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι το άτομο αναζητά μία σχέση ξαφνική και απρόβλεπτη, με την οποία θα ζήσει τον μεγάλο έρωτα, ο οποίος θα καταλήξει σε μία μεγάλη και ιδανική αγάπη!

Δεν του αρέσουν τα εύκολα, θέλει έναν σύντροφο περίεργο, ιδιόρρυθμο, διαφορετικό, που να έχει άλλη κουλτούρα, που να είναι από μία ξένη χώρα ή που να τους χωρίζει κάποιο χάσμα (ηλικιακό ή χιλιομετρικό). Κανένας από τους ερωτικούς συντρόφους που αλλάζει κατά καιρούς, δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή με τον επόμενο, οι επιλογές του είναι πάντα διαφορετικές και πρωτότυπες!

Στην ουσία λοιπόν, το άτομο με ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα θέλει κοντά του έναν άνθρωπο που του κινεί το ενδιαφέρον, με τρόπο μοναδικό και ξεχωριστό. Επιπλέον, επιθυμεί να έχει την άνεση με το ταίρι του να κουβεντιάσει το κάθε τι και εκτός από ερωτικά συναισθήματα, να τους συνδέει και μία βαθιά, ειλικρινής φιλία!

Ωροσκόπος Παρθένος

Για ένα άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο της Παρθένου, η βαθύτερη επιθυμία του από την αισθηματική του ζωή είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που θα τον υπηρετεί, θα του συμπαραστέκεται, θα είναι στο πλάι του για να το εμψυχώνει!

Έστω λοιπόν και αν δεν το καταλαβαίνει, επιλέγει συντρόφους αδύναμους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και συμπαράσταση!

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο της Παρθένου θέλει μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα είναι γλυκός, ευαίσθητος, άντε και λίγο ονειροπαρμένος, που θα έχει μπερδεμένη σκέψη και που θα θέλει έναν ώμο για να ακουμπήσει!

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να κάνεις σχέση με ένα πρόσωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο της Παρθένου, παίξ’ το λίγο θύμα, ρίξ’ το λίγο στην κλάψα… μίλησέ του για τα προβλήματά σου και σίγουρα να ξέρεις πώς θα σε ερωτευτεί!

Ωροσκόπος Ζυγός

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ζυγού είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος που έχει υπομονή, συγκαταβατικότητα και ηρεμία στην προσωπική του ζωή! Μπορεί λοιπόν να επιθυμεί την αρμονία και την γαλήνη σε κάθε τομέα της ζωής του, κατά βάθος όμως στα ερωτικά του τον εξιτάρει να υπάρχει δράση, περιπέτεια και ένταση!

Έτσι λοιπόν, αναζητά μία σχέση που θα τον ξυπνά από τον λήθαργο και θα τον κάνει να βρίσκεται διαρκώς στην τσίτα. Θέλει μία σχέση η οποία δεν θα του χαρίζει την ασφάλεια και την βεβαιότητα, αλλά θα του προσφέρει συγκινήσεις και θα τον κάνει να επιμένει κάθε στιγμή για να αλλάξει τα δεδομένα!

Με λίγα λόγια, αναζητά έναν άνθρωπο που θα είναι δυναμικός, αποφασιστικός, δραστήριος, που θα λατρεύει τις αλλαγές και θα του ανατρέπει συχνά τις επιθυμίες και τα θέλω του!

Ωροσκόπος Σκορπιός

Αναζητά μία σχέση με έναν άνθρωπο, που θα στέκεται γερά στα πόδια του και που προπάντων θα ξέρει τι θέλει! Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Σκορπιού αναζητά την ασφάλεια, την σταθερότητα και την ζεστασιά.

Παράλληλα θέλει κοντά του και έναν άνθρωπο που θα του ξυπνά το πάθος που κρύβει μέσα του και θα του εκφράζει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο! Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος με τον οποίο έχει έναν μόνιμο δεσμό, να διαθέτει κάποια ωριμότητα, που να του εμπνέει το σεβασμό!

Η ιδανική σχέση για το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Σκορπιού πρέπει να ενέχει και μία μορφή αινίγματος, με λίγα λόγια θα πρέπει πάντα το άτομο με ωροσκόπο Σκορπιό να βρίσκεται σε μία συνεχή εγρήγορση, για να προσπαθεί να βρει την άκρη σε κάποιο ζήτημα που αφορά στη σχέση του!

Ωροσκόπος Τοξότης

Το σημαντικότερο για τον άνθρωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Τοξότη είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο, που δεν θα τον αφήνει ούτε στιγμή να βαρεθεί! Εξίσου σημαντικό είναι γεγονός πως η μόνιμη σχέση του θα πρέπει να του προσφέρει και ελευθερίες, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια, δεν συμβιβάζεται και θέλει να λειτουργεί ανεξάρτητα!

Αναζητά λοιπόν έναν ευχάριστο, δημιουργικό και δραστήριο άνθρωπο, ο οποίος δεν παραμένει στην στασιμότητα, δεν βολεύεται στη ρουτίνα, αλλά ακολουθεί πάντα το ρεύμα των αλλαγών και μαθαίνει μέσα από την εξέλιξη!

Ένας άνθρωπος που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Τοξότη, έχει την επιθυμία να έχει στο πλάι του ένα σύντροφο που είναι αρκετά νεότερος από τον ίδιο, γιατί θέλει να μεταδίδει γνώση και να γίνεται ο δάσκαλος, που θα δίνει καθοδήγηση στο ταίρι του!

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αναζητώντας την ιδανική σχέση, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Αιγόκερω αντιλαμβάνεται ότι η πιο σπουδαία ανάγκη του είναι να έχει κοντά του έναν σύντροφο, που θα του ανοίξει την ζεστή και τρυφερή αγκαλιά του και θα του προσφέρει την σιγουριά και την ασφάλεια της οικογένειας. Αυτός ο άνθρωπος θέλει έναν ερωτικό δεσμό, που θα ξυπνήσει μέσα του τα συναισθήματα που προσπαθεί ο ίδιος να κρύψει ή να συγκρατήσει. Βεβαίως, η επιθυμία του αυτή είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, γιατί και ο ίδιος έχει αρκετές άμυνες και υψώνει ένα μεγάλο τοίχο για να προστατεύει τον εαυτό του! Ο σύντροφος που θα σταθεί στο πλάι του λοιπόν θα πρέπει να έχει υπομονή, ευαισθησία, τρυφερότητα και να επιθυμεί την συναισθηματική ασφάλεια και δέσμευση!

Ωροσκόπος Υδροχόος

Στις ερωτικές του αναζητήσεις, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Υδροχόου συχνά μπορεί να νιώθει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ιδιαίτερα αν η σχέση διατηρείται καιρό…

Στην ουσία, αυτός ο άνθρωπος αναζητά μία σχέση που θα έχει έντονο το στοιχείο της αλλαγής, της εξέλιξης, της δράσης και της έντονης ζωής… Βασικό στοιχείο είναι και η ελευθερία έκφρασης και δράσης, που είναι στοιχεία που πρέπει να κοσμούν και την προσωπικότητα του συντρόφου του!

Αναζητά λοιπόν ένα ταίρι που θα είναι ανεξάρτητο, ευχάριστο, δημιουργικό, που θα έχει μέσα του ζωντάνια και ενεργητικότητα, που θα διψά για ζωή, που θα έχει στόχους, που θα απολαμβάνει το σήμερα, αλλά θα στοχεύει και σε ένα καλύτερο αύριο…

Ωροσκόπος Ιχθύς

Με τον ωροσκόπο του στο ζώδιο των Ιχθύων, το άτομο αναζητά έναν σύντροφο ζωής που θα καταφέρει να τον ολοκληρώσει, που θα σταθεί ο σταθμός στη ζωή του, που θα του προσφέρει την ασφάλεια και την σιγουριά και θα τον συγκρατεί, όταν ο ίδιος παρασύρεται από το συναίσθημά του!

Επιθυμεί να έχει μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα δείχνει μέσα από τις πράξεις του, την στάση και την συμπεριφορά του, ότι είναι πάντα δίπλα του…

Δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις και στην ουσία, η βαθύτερη ανάγκη του είναι να έχει κοντά του έναν σύντροφο, που θα τον λογικεύει όταν ο ίδιος παραλογίζεται, θα τον προσγειώνει όταν αυτός πετά στα σύννεφα και με ένα του βλέμμα θα του δείχνει ότι είναι πάντα εκεί για αυτόν!