Το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ», το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show, έρχεται την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA με το 2ο επεισόδιο. Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο είναι για ακόμα μία φορά έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές και να υποδεχθούν εκλεκτούς καλεσμένους.

Στο «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» αυτής της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει πώς και γιατί ξύπνησε μια μέρα σε κούνια μωρού. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δέχεται την πρόκληση να διασκευάσει το «My Νumber One» στα ελληνικά, ενώ ο Ηλίας Μελέτης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφαγε «πόρτα» σε νυχτερινό κέντρο.

Ακόμη, σε αυτό το επεισόδιο θα μάθετε τα πάντα για τα νέα μέτρα του κορωνοϊού, αυτά που μόνο η ομάδα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» γνωρίζει, ενώ θα συστηθείτε με τον φίλο που όλοι έχουμε ή που τελικά δε θέλουμε να έχουμε. Και η μουσική δε λείπει ποτέ. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του δίνουν το ρυθμό και… «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» ALL STAR COMEDY CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΣΦΗ

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ MEGA

#ApopseMono #neoprogrammaepitelous

Facebook: Απόψε Μόνο / Apopse Mono

Instagram: @apopsemono

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Λάμπρος Φισφής

Συγγραφική ομάδα: Θωμάς Ζάμπρας – Λάμπρος Φισφής, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Γιώργος Παπανικολάου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής

Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Productions