Οι πρωτόγνωρες συνθήκες της καθημερινότητάς μας, οι εξωτερικοί βλαβεροί παράγοντες, αλλά και το άγχος που αντιμετωπίζουμε αποδυναμώνουν την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας και το μικροβίωμά της. Το αποτέλεσμα είναι να δείχνει κουρασμένη, με ανομοιόμορφη υφή, αφυδατωμένη, χωρίς ισορροπία ή ερεθισμένη, ξηρή και με αίσθημα δυσφορίας. Τα συμπτώματα αυτά καθιστούν σαφές ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσουμε την περιποίησή της και να της προσφέρουμε όλα εκείνα τα συστατικά προκειμένου να επαναφέρουμε την αρμονία και την όμορφη όψη της. Οι γάλλοι ειδικοί της Darphin προτείνουν να εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, πρωϊ και βράδυ, την εντατική περιποίηση Intral Rescue Super Concentrate.

Tip: Χρησιμοποιήστε το Intral Rescue Super Concentrate όποτε η επιδερμίδα σας το έχει ανάγκη, πρωί και βράδυ για 28 μέρες, μετά το Intral Redness Relief Soothing Serum και πριν από την κρέμα σας.

Το Intral Rescue Super Concentrate

Το Intral Rescue Super Concentrate αποτελείται από συστατικά 91% φυσικής προέλευσης. Πρωταγωνιστικά στοιχεία της σύνθεσης είναι το Calm Complex, που περιλαμβάνει Χαμομήλι, Κράταιγο και Παιώνια, πανθενόλη και πολυσακχαρίτες. Επιπλέον, το βοτανικό έλαιο Camellia Japonica, και η μοναδική τεχνολογία με φυσικά προβιοτικά, Probiotic Boost Science. Παράλληλα, η υδατοδιαλυτή υφή του απορροφάται βαθιά και εξισορροπεί κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας φτάνει το 182% αμέσως μετά την 1η εφαρμογή.

Επιπλέον:

* Η αίσθηση δυσφορίας υποχωρεί

* Οι ορατοί ερεθισμοί μειώνονται

* Η επιδερμίδα ηρεμεί

Μετά την 1η εβδομάδα, αρχίζει η εξισορρόπηση της επιδερμίδας, με το 87% των γυναικών που τον δοκίμασαν να αποκτούν πιο ομοιόμορφη όψη. Σταδιακά και στο τέλος των 4 εβδομάδων, το μικροβίωμα εξισορροπείται, η επιδερμίδα είναι ήρεμη και εμφανώς υγιής και προστατεύεται καλύτερα από τις εξωτερικές απειλές.

Αυτό το ξέρατε; Το μικροβίωμα είναι το άθροισμα όλων των μικροοργανισμών που βρίσκονται φυσιολογικά στην επιδερμίδα. Ένα αποσταθεροποιημένο μικροβίωμα είναι λιγότερο ικανό να αμυνθεί και να προστατεύσει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.darphin.gr