Η πανέμορφη και τολμηρή κατά καιρούς 23χρονη celebrity κυκλοφόρησε ένα τραγούδι αντικειμενικά αμφιλεγόμενο. Με μια αδιάφορη μελωδία και λίγο μονότονο τέμπο, η σέξι Bella μας εξομολογείται ότι τσεκάρει το κινητό της μόνο όταν είναι horny και lonely, δηλαδή ερεθισμένη και μοναχική. Οι στίχοι δεν είναι και ατόφια ποίηση, αλλά τουλάχιστον το video clip βγάζει κάποιο νόημα.

Αν ίσχυε φυσικά αυτό που διηγείται το άσμα ονόματι «Lonely», τότε η κοπέλα θα είχε σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ: για πόσες ώρες συνεχόμενες μπορεί να είναι μια γυναίκα…horny; Η Bella Thorne περνάει άπειρες ώρες πάνω από το κινητό της, αφού έχει εκατομμύρια ακολούθους και φανς. Το Instagram της είναι λογικό να παίρνει φωτιά σε καθημερινή βάση, άρα τι μας λέει ακριβώς η κυρία;

Τα σχόλια κάτω από το clip της δεν είναι ιδιατέρως ενθαρρυντικά για να την κάνουν να σκεφτεί στα σοβαρά μια καριέρα τραγουδίστριας.

Από το 2020 και τους influencers του περιμένουμε είτε πιο τολμηρά projects -γνήσια τολμηρά, όχι να΄χαμε να λέγαμε-είτε περισσότερη σύνεση και σιωπή. Δεν χρειάζεται να κάνουν οι πάντες τα πάντα! Η Bella συγκεκριμένα έχει παίξει σε ταινίες, έχει δικά της καλλυντικά, έχει ιδρύσει δισκογραφική εταιρεία, έχει γράψει βιβλία-λαχανιάσαμε! Επίσης, έχει πετύχει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, τηλεοπτικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες και ακριβοπληρωμένες millenium παγκοσμίως.

Η πιο επικερδής της δραστηριότητα, πάντως, μέχρι στιγμής είναι ο λογαριασμός που με τόλμη και σθένος άνοιξε πριν ένα χρόνο στο OnlyFans.

Καλή τύχη στα εγχειρήματά σου, Bella. Με το μαλακό, όμως, έτσι;