Η Κρίσι Τέιγκεν συνεχίζει να εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη μετά από την αποβολή της, τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα αποκάλυψε πώς η οικογένειά της τιμά τον αείμνηστο γιο της, Jack.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η  Κρίσι Τέιγκεν μοιράστηκε στο Instagram πώς αυτή και η τετράχρονη κόρη της Luna, υποδέχτηκαν τις στάχτες του Jack στο σπίτι τους. «Σκέφτομαι πολύ για τον Jack σήμερα», έγραψε στη λεζάντα. «Το σπίτι μας είναι ανοιχτό για τη ζωή, τον θάνατο, τη θλίψη, τα πάντα. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα πράγματα καλά και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να φανταστεί κανείς με έναν όμορφο, πνευματικό αλλά κυριολεκτικό τρόπο».

Σε ένα βίντεο, η Κρίσι Τέιγκεν έδειξε τις στάχτες του γιου της με το αρκουδάκι της Luna, εξηγώντας: “Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο, πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ. Μόλις πήραμε πίσω τις στάχτες του Jack, οπότε τώρα είναι εδώ στολισμένο με ένα ιερό φυλαχτό από την Ταϊλάνδη και η Luna έβαλε ένα λούτρινο αρκουδάκι δίπλα του. Και το καλύτερο είναι ότι, κατέβηκε και του έδωσε ένα κομμάτι του αγαπημένου της σνακ. Είναι καταπληκτική.” Ένα άλλο βίντεο έδειχνε την αξιολάτρευτη Luna να παίζει και να παρουσιάζεται το αρκουδάκι της στον αδελφό της, Jack.

Δείτε την ανάρτηση