Πολλά ήταν τα «θύματα» του κοροναϊού και στο χώρο της διεθνούς showbiz. Ο Χιου Γκραντ έρχεται να προστεθεί στη λίστα των star που νόσησαν από τον ιό και κατάφεραν να τον νικήσουν.

Ειιδικότερα ο  Χιου Γκραντ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι στις αρχές της πανδημίας, ο ίδιος όπως και η σύζυγος του Άννα Έμπερσταϊν, είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.

Ο 60χρονος βρετανός ηθοποιός, μιλώντας στο «The Late Show», είπε ότι συνειδητοποίησε ότι έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό, όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να μυρίσει τίποτα.

«Η σύζυγός μου κι εγώ κολλήσαμε τον περασμένο χειμώνα. Ξεκίνησε πολύ περίεργα, άρχισα να ιδρώνω απελπιστικά.

Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και ένιωθα σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου.

Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε και περιέγραψε την στιγμή που κατάλαβε με βεβαιότητα ότι έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό.

«Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών…

Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα.

Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, απλά τυφλώθηκα», δήλωσε μιλώντας για την προσωπική του εμπειρία με τον κοροναϊό.