Το σεξ βοηθά στην ψυχοσωματική υγεία και επιβάλλεται να κάνουμε ακόμα περισσότερο τώρα που τα δύσκολα στην χώρα και τον κόσμο συνεχίζουν. Οι τυχεροί που συγκατοικούν με το ταίρι τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο και να εξερευνήσουν ξανά ο ένας τον άλλον, με αποτελέσματα απολύτως ευεργετικά και για τους δύο.

Πώς θα γίνει, όμως αυτό, όταν μας κυνηγούν οι λογαριασμοί, η αγωνία για τον κορωναϊό και η γενικότερη ανασφάλεια που νιώθουμε;

Ας δώσουμε λίγο χρόνο, όπως παλιά. Τι απέγιναν τα καυτά βλέμματά μας και τα σέξι προκαταρκτικά μας; Τα ερωτικά φιλιά μας που κρατούσαν λεπτά ολόκληρα; Ας απολαύσουμε ο ένας το δέρμα, την μυρωδιά του άλλου. Ας αφεθούμε σε ένα φιλί με κλειστά μάτια και μετά τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους…

Ας παίξουμε λιγάκι. Από το παλιό, ορθόδοξο role playing, μέχρι μια ευχάριστη αλλαγή στην ερωτική σας ρουτίνα, δο-κι-μά-στε.

Εσείς πόσον καιρό έχετε να φορέσετε τα αγαπημένα της εσώρουχα;

Ας κάνουμε μασάζ. Κάνοντας μασάζ στον σύντροφό μας τον θέτουμε γλυκά σε ένα άκρως ερωτικό mood. Το ίδιο θα συμβεί, φυσικά, αν απολαύσουμε κι εμείς λίγο μασάζ από τα δικά του χέρια. Ας το ζητήσουμε επιτέλους!

Ας κλείσουμε κινητά και τηλεοράσεις. Αν αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα, θα ξαναδούμε τον έρωτα σαν μια προσωπική μας ιεροτελεστία και θα τον ευχαριστηθούμε σίγουρα περισσότερο. Απαντήστε σε λίγο στο insta story, τώρα κλείστε τα μάτια, γιατί το ταίρι σας βρίσκεται ήδη χαμηλά και ξεκινά να σας περιποιείται…

Ας ανανεωθούμε. Μπορούμε να φορέσουμε τα «καλά» μας εσώρουχα, να φορέσουμε λίγο άρωμα, να «πάρουμε» λίγο το μούσι, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, τέλος πάντων, που θα τραβήξει τα μάτια της καλής ή του καλού μας επάνω μας. Το ένα θα φέρει το άλλο, θέλουμε να πιστεύουμε.

Ας μιλήσουμε βρώμικα. Μπορεί ο ένας να το παίζει master chef στην κουζίνα όλη μέρα και ο άλλος πολιτικός αναλυτής στον καναπέ μπροστά στις ειδήσεις, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κανέναν από τους δυο σας να στείλει ένα πρόστυχο sms του τύπου «ραντεβού στο μπάνιο σε 2 λεπτά, σε θέλω πολύ και δεν κρατιέμαι» ή κάτι αντίστοιχο! Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει αν ψιθυρίσετε στο αυτί της τι θα της κάνετε αν αποφασίσει να παρατήσει το σήριαλ που την έχει κάνει να κολλήσει και κοιτάξει εσάς και την υπερήφανη στύση σας.