Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η αγαπημένη και πάντα εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για το ξεκίνημά της στο MEGA με το «Μάνα είναι μόνο μία», για το πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η σχέση της με την Μαίρη Χρονοπούλου

«Πόσο χαίρομαι που βρίσκομαι στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το “Μάνα είναι μόνο μία”. Έχω κάνει πολλές δουλειές εδώ. Δεν έχω επικοινωνία με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Είχε έρθει στο θέατρο όταν κάναμε τις Φόνισσες και ήταν πολύ καλή. Αυτά που μου είπε μετά την παράσταση ήταν συγκινητικά. Έμαθα πολλά από τη Μαίρη, αλλά ήταν γλυκύτατη», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

«Μου έδινε διάφορες συμβουλές σε σχέση με την εμφάνιση και τα κιλά. Το να είμαι σε κάποια κιλά που νιώθω καλά, το ήθελα. Το θέμα είναι σε ποια κιλά νιώθει ο καθένας καλά. Εγώ ήμουν πάντα αθλήτρια», συνέχισε η ίδια.

Σχετικά με το πώς περνάει την περίοδο της καραντίνας η ίδια ανέφερε ότι «Δεν ήμουν σε κάποιο θέατρο, οπότε για εμένα δεν άλλαξαν πολλά με την καραντίνα. Είναι στενάχωρο πολύ αυτό που συμβαίνει. Εγώ είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και νομίζω ότι ήταν ιδανική συνθήκη για αυτό. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα της εκπομπής “Στα τραγούδια λέμε ναι” στην ΕΡΤ. Αυτή η εκπομπή είναι 4 χρόνια. Την αγκάλιασε ο κόσμος. Είχα πει αμέσως το ναι στην πρόταση. Είναι η τέταρτη φορά που κάνω παρουσίαση».

Η σεξουαλική παρενόχληση

Αναφορικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε νεαρή ηλικία, και αν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο στο θέατρο, η ίδια είπε ότι «δεν το έχω βιώσει στο θέατρο.

Έχω κάνει και το σχετικό σποτ που είχε πάει πολύ καλά. Είμαι περήφανη που συμμετείχα σε αυτή την καμπάνια. Το έχω ζήσει στα 12 μου, από τον πιο έμπιστο φίλο της οικογένειάς μου. Οι γονείς μου δεν ξέρω αν το έχουν μάθει. Το είπα τότε στα αδέρφια μου. Αισθάνθηκα ότι πρέπει να είμαι ευγενής. Ένιωθα ότι γίνεται κάτι που με προσβάλει, αλλά επειδή ήταν μεγάλος, δεν αντέδρασα, απλά πήγα πιο εκεί. Αν ήταν κάποιος που δεν είχα δει ποτέ μου, ίσως από το φόβο μου να έτρεχα. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που με πήγαιναν να με προσέχει. Έχω μιλήσει στην κόρη μου για αυτό».

Τα μελλοντικά της σχέδια

Σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά της σχέδια, η Ναταλία Δραγούμη είπε ότι «Περνάω αυτή την δημιουργική φάση με την εκπομπή. Θέλει πολύ διάβασμα και έρευνα. Επίσης έχω ξεκινήσει τη συγγραφή ενός σεναρίου για ένα ντοκιμαντέρ, με έναν Ισραηλινό σκηνοθέτη. Εκείνος είχε ασχοληθεί με μια υπόθεση από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με ένα ζευγάρι που έσωσε την τελευταία στιγμή 25 Εβραϊκές οικογένειες. Η γυναίκα ήταν η θεία μου, και έτσι έφτασε σε εμένα ο σκηνοθέτης, και φαντάζομαι χάρηκε που είμαι ηθοποιός. Θα συμμετέχει και ο πατέρας μου στο ντοκιμαντέρ. Είχαμε χρηματοδότηση από τη Νέα Υόρκη που βοηθά στην εκπαίδευση των συγγενών των θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Γράφουμε μαζί το σενάριο και κάνω έρευνες πάνω στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου εξέδωσε και το ημερολόγιο της θείας μου».