Για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τα παιδιά της μίλησε η σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον, δηλώνοντας «αυστηρή μαμά».

Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών των Ράιντερ Ρόμπινσον, Ράνι Ρόουζ και Μπίνγκχαμ Χον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Κέιτ Χάντσον είπε:

«Είναι κάποια πράγματα στα οποία είμαι αυστηρή. Εκεί που είμαι αυστηρή είναι γιατί έχω θέσει κάποιους κανόνες.

Ορισμένα πράγματα δεν τα διαπραγματεύομαι με τα παιδιά μου. Έχω καταλάβει ότι όταν ακολουθείς αυτό το πρότυπο τότε δεν καταλήγεις σε μακρόχρονες διαπραγματεύσεις. Όταν λέω όχι, έχει τελειώσει».

Η ηθοποιός, με αφορμή τη συνεργασία της με την πλατφόρμα ευεξίας WW, είπε ότι η ίδια εκτιμά τη ρουτίνα στην ευεξία και στην γονική φροντίδα, συμπληρώνοντας ότι οι γονείς πρέπει να δημιουργήσουν λογικά όρια και να βάλουν κάποιες γραμμές, ώστε τα παιδιά να δοκιμαστούν σ’ αυτά.

«Αυτό, νομίζω, είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξής τους. Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για κάτι. Και το πώς όλο αυτό το χειρίζεσαι ως γονέας είναι ένα τεράστιο μέρος της ανατροφής» τόνισε η Χάντσον, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ, πολύ αυστηρή σχετικά με τους τρόπους», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ η Κέιτ Χάντσον, σημειώνοντας ότι δεν δείχνει καμία ανοχή στα ψέματα – μεγάλα ή μικρά.

Η ίδια πάντως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι σε όλα αυστηρή και πως δίνει χώρο στα παιδιά της να κάνουν λάθη.

«Όσον αφορά τα συναισθήματα… Είμαι πολύ ανοιχτή. Δίνω στα παιδιά μου πολύ χώρο για να κάνουν λάθη», είπε η ηθοποιός και τόνισε:

«Όλοι πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να νιώθουμε καλά για αυτό που κάνουμε και να αφήνουμε τους ανθρώπους να ζουν με τον τρόπο που θέλουν».