Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 είναι εδώ για 17η χρονιά, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής!

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής από απόσταση, μέσα από ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show!

Τα Mad Video Music Awards 2020 σε συνεργασία με το MEGA θα παρουσιάσουν ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και σε επίπεδο παραγωγής και εικόνας, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τις κινηματογραφικού τύπου κάμερες ARRI ALEXA.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00, έρχονται αποκλειστικά στο MEGA με εντυπωσιακά acts και με αγαπημένους καλλιτέχνες!

Με σειρά εμφάνισης, ο Mad Clip με τη Josephine, η Λένα Ζευγαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Toquel, η Τάμτα, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου με τον Solmeister και τη Marseaux, οι ΜΕΛΙSSES με τη Natasha Kay θα χαρίσουν έντονες μουσικές στιγμές από τη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020!     

Όπως κάθε χρόνο, ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards 2020 θα μας παρουσιάσει δυνατές απονομές & βραβεύσεις με ανατρεπτικούς απονεμητές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού και δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα!

Ακολουθώντας τη σειρά τηλεοπτικής εμφάνισης, για το Best Hip Hop Video, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη θα παραδώσουν το βραβείο στον Mad Clip για την επιτυχία Hustla.

Η Φελίσια Λιαπατάκη και η Super Κική θα απονείμουν το βραβείο για το Best Hip Hop Track στον Toquel για το τραγούδι Business.

Στα Mad Video Music Awards 2020, η Τάμτα και ο Snik θα παραλάβουν το βραβείο Best Video Of The Year για το τραγούδι Senorita από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου.

Το Δεν Έχω Ιδέα από το Χρήστο Μάστορα θα βραβευθεί ως Best Song με τη Μαίρη Συνατσάκη και το Διονύση Ατζαράκη να κάνουν την απονομή.

Στα φετινά VMA η Έλενα Παπαρίζου θα παραλάβει από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού το Best Female Adult. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Konnie Metaxa θα παραδώσουν το Best Female Modern στην Ελένη Φουρέιρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παραλάβει το Best Male Adult από την Ελεονώρα Μελέτη.

Το Best Male Modern των Mad Video Music Awards 2020 θα απονεμηθεί στον Snik από τη Δανάη Μπάρκα.

Η Ιλένια Williams με το Νίκο Γιαννουλίδη θα είναι οι απονεμητές του Best Duet για το Loquita της Ελένης Φουρέιρα με τον Claydee.

Η Λένα Ζευγαρά θα βραβευθεί ως Best New Comer στη 17η χρονιά των VMA, παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη.

Ο Έκτορας Μποτρίνι και η Σάσα Σταμάτη θα είναι οι απονεμητές για το Best Viral στους Νικόλα Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο για το project Παρασκευάς.

Τέλος, ο Πύρρος Δήμας θα παραδώσει το βραβείο Best Group των Mad Video Music Awards 2020 στις MEΛISSES.

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Το παλμό του backstage μεταφέρει η Konnie Metaxa.

«MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2020» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA

    

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ – ΜΑD VMA 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST HIP HOP – VIDEO

Mad Clip – Hustla

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST HIP HOP – TRACK

Toquel – Business

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST VIDEO OF THE YEAR

Snik & Tamta – Senorita

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST SONG

Χρήστος Μάστορας – Δεν Έχω Ιδέα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST FEMALE – ADULT

Έλενα Παπαρίζου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST FEMALE MODERN

Ελένη Φουρέιρα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST MALE ADULT

Κωνσταντίνος Αργυρός

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST MALE MODERN

Snik

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST DUET

Claydee & Ελένη Φουρέιρα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST NEW COMER

Λένα Ζευγαρά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST VIRAL

Φάνης Λαμπρόπουλος & Νίκος Ράπτης – Παρασκευάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST GROUP

Μέλισσες