Από τις punk-rock εμφανίσεις της μέχρι την δημιουργία της δικής της σειράς ρούχων, η μόδα υπήρξε ταυτόσημη με το όνομα της Γκουέν Στεφάνι , η οποία έγινε 51 τον Οκτώβριο.

H θεά των 90’ς

Αφού εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή στη δεκαετία του ’90 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος No Doubt, η Στεφάνι έγινε πηγή έμπνευσης της μόδας για την εποχή με τις pop-punk επιλογές της, λάτρεψε τα crop tops (με τέτοιους κοιλιακούς, λογικό) αγάπησε τα αξεσουάρ, όπως γραβάτες, περικάρπια και πάρα πολλές  αλυσίδες.

Το 2003, η Στεφάνι αξιοποίησε το μοναδικό της χάρισμα στον κόσμο της μόδας, λανσάροντας τη δική της φίρμα, L.A.M.B., σε συνδυασμό με το πρώτο σόλο άλμπουμ της με το ίδιο όνομα. Η σειρά ξεπούλησε και έκανε μια συνεργασία για τσάντες με την εταιρεία LeSportsac, επεκτάθηκε στα ρούχα τον επόμενο χρόνο με μια πρώτη συλλογή διαδρόμων γεμάτη λεοπάρ ρούχα, καρό φούστες και υπερμεγέθη κομμάτια.

«Ως καλλιτέχνης, μουσικός και επιχειρηματίας, βλέπω τη μόδα ως δημιουργική διέξοδο για να εκφράσω την προσωπικότητα και την τέχνη μου. Είμαι ευγνώμων που θα παραλάβω αυτό το βραβείο και θα συνεχίσω να εμπνέομαι από εκείνους που ξεχωρίζουν και υιοθετούν μοναδικό, προσωπικό στυλ» υπογράμμισε σε σχετική δήλωσή της η Γκουέν Στεφάνι.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της;

Κόκκινο κραγιόν

Ενώ οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, το κόκκινο κραγιόν παραμένει μια διαχρονική αξία και ένα κλασικό προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Η  Γκουέν Στεφάνι σπανίως εμφανίζεται δίχως το αγαπημένο της χρώμα.

Λαμπερό ξανθό

Τα ξανθά μαλλιά αποτελούν το δεύτερο πιο συνηθισμένο χρώμα μετά τα καστανόμαυρα και συχνά συσχετίζονται με τη μεγαλύτερη ελκυστικότητα του κατόχου τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι άνδρες είναι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν μια ξανθιά γυναίκα από μια γυναίκα με άλλου χρώματος μαλλιά!

Η Γκουέν είναι πιστή στο ξανθό…

Στρας, αλυσίδες και παγιέτες

Η ποπ σταρ είναι η επιτομή του μαξιμαλισμού. Αγαπά τα πλούσια και εκκεντρικά αξεσουάρ, της αρέσει η λάμψη στις εμφανίσεις της και τολμάει πάντα.

Μήπως να βάλετε κάτι παραπάνω;

Βάλτε Χρώμα

Σπανίως θα την δείτε να φοράει σκούρα χρώματα ή total black.

Βάλτε ζωηρές πινελιές χρώματος στις εμφανίσεις σας, ακόμα και μια μουντή ή βροχερή μέρα, σαν σήμερα!

90’ς πινελιές

ΟΚ είμαστε στο 2020, αλλά Γκουέν χωρίς άρωμα από την δεκαετία του 90. Γίνεται; Δεν γίνεται!

Αν αγαπάτε ακόμα τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα σκουλαρίκια στο φρύδι (ένας Θεός ξέρει γιατί), πάρτε μαθήματα…