Ένα ξεχωριστό μουσικό ρεβεγιόν έχει ετοιμάσει η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου για τους τηλεθεατές του MEGA το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου στις 22:00. Αυτά τα ιδιαίτερα για όλους μας Χριστούγεννα, η Νατάσα υπόσχεται να τα «ντύσει» με όμορφες μελωδίες στο πνεύμα και τη ζεστασιά των ημερών και να καλύψει τις αποστάσεις με την αξεπέραστη φωνή της.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια θα μας συνεπάρει με τις ερμηνείες της, σε ένα πρόγραμμα- έκπληξη ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA. Κοντά της θα είναι οι πολύ καλοί της φίλοι, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan Αντιπαριώτης, η Γωγώ Τσαμπά και οι αγαπημένοι σε όλους μας Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου σε μία εορταστική βραδιά γεμάτη υπέροχα τραγούδια, ευχές και έντονο συναίσθημα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της λαμπρής της πορείας, που αγαπήθηκαν όσο λίγες από το κοινό. Ακόμα, θα μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Για μένα» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραΐτη και θα μοιραστεί το μικρόφωνο με τους αγαπημένους της φίλους σε μοναδικά ντουέτα.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ MEGA

Χριστούγεννα χωρίς δώρα δε γίνεται!

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του MEGA με έναν super διαγωνισμό, όπου ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα SUV Citroen C3 Aircross, αξίας 20.600 €. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα εμφανίζονται στην οθόνη διαφορετικά QR codes σε τακτά διαστήματά. Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου θα έχετε τη δυνατότητα να σκανάρετε τα QR codes και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής να λάβετε μέρος για να κερδίσετε το μεγάλο δώρο. Με κάθε QR code έχετε μία επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!

#MegaXmas #SpitiMeToMega

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΣΤΟ MEGA»

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ MEGA. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SUV CITROEN C3 AIRCROSS ΑΞΙΑΣ 20.600 €

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:ΟΟ ΣΤΟ MEGA