Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 17:10 η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συζητούν μαζί του για όλους και για όλα. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, συγκινείται μιλώντας για τους γονείς του και μοιράζεται με τις «Roomies» τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Τα κορίτσια σεφ…άρουν στην κουζίνα με τον σεφ Χρόνη Δαμαλά και ετοιμάζουν γευστική κολοκύθα με μαυρομάτικα φασόλια και σπανάκι. Παρέα με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, σχολιάζουν όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Ακόμα, συναντούν μέσω zoom τον σεφ Νίκο Πουλμέντη από τη Νέα Υόρκη που περιγράφει πώς κατάφερε από τα Κύθηρα να βρεθεί στις κουζίνες του Λευκού Οίκου αλλά και την εμπειρία του από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου,οι «Roomies», συνομιλούν διαδικτυακά με τον Αλέξανδρο Τσούτη, τον διαφημιστή που κατάφερε να ταξιδέψει σε 82 χώρες. Απαντούν σε μηνύματα τηλεθεατών, γυμνάζονται και ετοιμάζουν αστείες κατασκευές για παιδιά. Ακόμη, υποδέχονται στο σπίτι τους τον Νικόλα Ραπτάκη, τραγουδούν και διασκεδάζουν με αγαπημένες επιτυχίες.

Η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί αναλαμβάνουν δράση!

Από αυτό το σαββατοκύριακο οι «καθαρίστριες» αναλαμβάνουν δράση.

Τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί έρχονται αντιμέτωπες με τον Κάσιους Μοντγκόμερι, το alter ego του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο πράκτορας της CIA έρχεται αποφασισμένος να πάρει πίσω από την Κλημεντίνη τα σχέδια του Ντόναλντ Τράμπ για την περιβόητη κατάληψη του Πενταγώνου, καθώς η αγαπημένη καθαρίστρια τα είχε κλέψει όταν εργαζόταν στον Λευκό Οίκο. Το αποτέλεσμα; Απλά απολαυστικό!

ROOMIES: ΣΑΒΒΑΤΟ 16 & ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:10 ΣΤΟ MEGA

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:10 ΣΤΟ MEGA

 

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ