Επανασύνδεση για διάσημο γυναικείο συγκρότημα της δεκατετίας του 2000. Οι Pussycat Dolls, με χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και 53 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ανακοίνωσαν την έναρξη περιοδείας στην Βρετανία τον Απρίλιο.

Οι Pussycat Dolls δείχνουν αποφασισμένες να επιστρέψουν στην παγκόσμια μουσική σκηνή δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το γυναικείο συγκρότημα βρίσκεται κοντά σε κορυφαία εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τη Μαντόνα και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Διαλύθηκαν το 2010 εν μέσω αποχωρήσεων και καταγγελιών για ύπαρξη εκτεταμένου κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης και πορνείας στον κόσμο του θεάματος.

Σήμερα, η βασική τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ και τα υπόλοιπα μέλη της γυναικείας μπάντας οργανώνουν το μέλλον τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το νέο ξεκίνημα είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του 2020, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου σινγκλ με τίτλο React, όμως το ξέσπασμα της πανδημίας τους χάλασε τα σχέδια.

Οι Pussycat Dolls είναι ένα από τα πλέον εμπορικά γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών και μέχρι τη διάλυσή τους το 2010 είχαν πουλήσει 53 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.