Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA STAR» την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μας μιλάει για τα δισκογραφικά της σχέδια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά της. Θα την απολαύσουμε σε ένα μοναδικό unplugged όπου ερμηνεύει, μεταξύ άλλων, και το «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» του Γιάννη Πάριου. Ακόμη, ο Αντώνης δοκιμάζει τη σκέψη της Κατερίνας σε ένα ξεκαρδιστικό challenge.

Επίσης, σε αποκλειστική πανελλήνια μετάδοση για το «MEGA STAR» η μοναδική Celine Dion αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ηχογράφηση του album της «Courage» αλλά και τι την ενέπνευσε να του δώσει αυτό τον τίτλο. Η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» για το αφιέρωμα στον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου. Ακόμα, θυμόμαστε ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένοι συμμετείχαν σε reality και talent shows. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια μπήκαν στο Top 50 των κορυφαίων επιτυχιών και ποιες ήταν οι μεγαλύτερες εκπλήξεις γι’ αυτή την εβδομάδα. Τέλος, έρχονται τα πιο δημοφιλή τραγούδια σε Youtube και Shazam, το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr
#MegaStar

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: