Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και πώς γλίτωσε από τις σφαίρες στον Αλβανικό εμφύλιο μίλησε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή « Ενώπιος Ενωπίω» με το Νίκο Χατζηνικολάου για το bullying που δέχτηκε όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία, για την αγάπη που έχει στο τραγούδι και το χορό, για τον σύντροφό της Αμπέρτο Μποτία και άλλα.

Μιλώντας για την αγάπη που έχει στο τραγούδι και το χορό λέει πώς: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να τραγουδάω και να χορεύω. Ήμουν το τρελό παιδί της οικογένειας. Μικρή πάντα έκλαιγα για κάποιο λόγο ήμουν λίγο περισσότερο drama queen απ΄ότι θα έπρεπε».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε λόγω του εμφυλίου στην πατρίδα της την Αλβανία. «Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Ο ερχομός στην Ελλάδα και το bullying

Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλεί την Ελλάδα πατρίδα της και εξηγεί πώς βίωσε τον ερχομό της στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε bullying δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία».

Γιατί έκρυψα την καταγωγή μου

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την καταγωγή της αποκαλύπτοντας τους λόγους που την έκρυψε: «Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ».

Η προσωπική της ζωή και ο Αμπέρτο Μποτία

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή εξηγεί πως δεν της αρέσει να βγαίνει προς τα έξω: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

Υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων

Η εξωτερική εμφάνιση για έναν καλλιτέχνη παίζει ρόλο και όπως είπε είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αρκεί να μην είναι υπερβολικές: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».