Κατάθεση στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης δίνει αυτή την ώρα ο 24χρονος ράπερ που είχε εξαφανιστεί από την Άνω Περαία Θεσσαλονίκης και βρέθηκε ζωντανός τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συστήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του η όποια κατάφερε να τον βρει τα ξημερώματα στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη σε υπαίθριο χώρο και μόνο του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε υπαίθριο χώρο και μόνος τους.

Άμεσα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα φτάνει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του, που ζει στη Γερμανία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

Το βίντεο, όπως αναφέρει το anikolouli.gr ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.

Εμφανώς ταραγμένος, αποχαιρετά φίλους, γνωστούς και εχθρούς, λέγοντας πως πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι.

Από το σπίτι μου έστειλε το τελευταίο μήνυμα…»

Ο φίλος του ράπερ, στο σπίτι του οποίου γυρίστηκε το επίμαχο βίντεο με το δριμύ «κατηγορώ», μίλησε στο «Τούνελ».

«Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο ήταν σοκαρισμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και που να πάει. Πίστεψα ότι θα μπορέσω να τον καθησυχάσω και του είπα να έρθει σπίτι μου. Στην απελπισία του πάνω σηκώθηκε κι έφυγε. Το βίντεο που λέει ότι θα αυτοκτονήσει πρέπει να το τράβηξε όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν το φανταζόμουν αυτό, δε θα τον άφηνα.»