Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου από τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη, Άννα Μαρία Βέλλη και Μαριαλένα για το γεγονός ότι κατά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας τα παράτησε, καθώς οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν στο συμβούλιο όντας λιγότερες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη να «πολεμήσουν» για να κερδίσουν και να μην βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η κόντρα μάλιστα ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor μοιάζει να είναι διαρκής, κάτι που το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/2).

Λίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε»!

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω» είπε από τη μεριά της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Συνεχίζοντας να εκτοξεύει βέλη η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως «δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια… Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά.

Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της. Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με αυτό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News