Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/3) ο γνωστός ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, μαζί με τον διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής, ηθοποιό Costas Mandylor παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν  για τη συνεργασία τους στην πρώτη ελληνική blockbuster ταινία «The Greek Job», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ο Άνθιμος εξηγεί πως στην ταινία συμμετέχει και ο Κώστας Βουτσάς, ενώ περιγράφει πώς κατάφερε να ολοκληρώσει τα πλάνα του αφού ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Φανερά συγκινημένος, ο Άνθιμος Ανανιάδης είπε:

«Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και τη μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και «έφυγε» μέσα σε έναν μήνα. Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί».

Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Χρόνια έλεγα στον Κώστα (σ.σ. Βουτσά) ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου και βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρόνων και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος ο Κώστας».

Ο Costas Mandylor από τη μεριά του μίλησε, σε άπταιστα ελληνικά, για το Χόλιγουντ, τις λαμπερές συνεργασίες του και την πατρική σχέση του με τον Άντονι Κουίν.

«Έχω κάνει 70 ταινίες στην Αμερική. Έφυγα από τα 22 από την Αυστραλία και πήγα στην Αμερική. Έχω συνεργαστεί με τον Άντονι Κουίν. Έλεγε το παιδί μου ο Κώστας. Μπήκα κατά λάθος στο δωμάτιο που ετοιμαζόταν. Μόλις του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα. Μου είπε. Έχω ένα νησί εκεί και μου το πήραν αλλά θα το ξαναπάρω. Από τότε γίναμε φίλοι και με είχε σαν γιο του» είπε ο Costas Mandylor.