Ανήκει σε μια σπάνια κατηγορία ανθρώπων, των οποίων το αίμα θα μπορούσε να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν τον κοροναϊό και να τον αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

Ο λόγος για τον Τζον Χόλις, 54 ετών, του οποίου το αίμα είναι εμπλουτισμένο με τα λεγόμενα «σούπερ αντισώματα» κατά του κοροναϊού.

Πρόκειται για ένα ιατρικό φαινόμενο που βρίσκεται σε λιγότερο από το 5%, όσων έχουν προσβληθεί κοροναϊό: Τα αντισώματά του είναι τόσο ισχυρά και αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση του ιού που ο Χόλι2 έχει φυσική ανοσία. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το nbcnews, ακόμα κι αν αραιώσεις τα αντισώματά του κατά 10.000 φορές, εξακολουθούν να αντιστέκονται στον κοροναϊό.

Ο πρώην δημοσιογράφος και  διευθυντής επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο George Mason στο Fairfax της Βιρτζίνια, δεν είχε καταλάβει καν πως είχε μολυνθεί με κοροναϊό μετά από ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τον γιο του.

Τον Ιούλιο, έμαθε ότι ανήκει σε αυτή την σπάνια κατηγορία ανθρώπων, των οποίων το αίμα θα μπορούσε να βοηθήσει τους επιστήμονες να βρουν πιθανές θεραπείς για τον κοροναϊόΆν