Συναρπαστικές ταινίες δράσης, κινηματογραφικές επιτυχίες σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, επιλογές για όλη την οικογένεια και αγαπημένες παραγωγές του κλασικού αλλά και σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο MEGA CINEMA.

Ακολουθούν οι ταινίες της τρίτης εβδομάδας του Μαρτίου.

Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 22:00

Απόψε στις 22:00, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη δραματική ταινία «Ο Αριστερόχειρας» του Αντουάν Φιούκουα.  Ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζέικ Τζίλενχααλ, αγνώριστος για άλλη μια φορά, εντυπωσιάζει σε μια δυνατή ιστορία απώλειας αλλά κι ενός θριαμβευτικού ταξιδιού προς την εξιλέωση. Έχοντας κατακτήσει την κορυφή στο αμερικάνικο πρωτάθλημα πυγμαχίας, ο Μπίλι «The Great» Χόουπ μοιάζει να τα έχει όλα: μία εντυπωσιακή καριέρα, μία υπέροχη οικογένεια και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής. Όμως, η ιδανική καθημερινότητά του καταρρέει, όταν ένα τραγικό συμβάν του στοιχίζει όλα όσα έχει κατακτήσει: την οικογένειά και την καριέρα του. Ο Μπίλι θα πρέπει να τιθασεύσει τους δαίμονές του και να μάθει πως ο μεγαλύτερος αντίπαλός ενός ανθρώπου μπορεί να είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Δυνατές ερμηνείες, δραματικές στιγμές και πλήθος συναισθημάτων. Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Φόρεστ Ουίτακερ, Ναόμι Χάρις, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Ούνα Λόρενς.

Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 21:00

Ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος δίνει το παρών και αυτή την εβδομάδα στο MEGA CINEMA με την ταινία «Όλα Θα Πάνε Καλά» του Γιάννη Ξανθόπουλου με ένα καστ αγαπημένων ηθοποιών. Ο Φάνης (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Τζίνα (Φαίη Ξυλά), ένα παράνομο ερωτικό ζευγάρι, παρασύρονται από τον Μιλτιάδη, επίσημο αρραβωνιαστικό της Τζίνας, σε μια αλλόκοτη απαγωγή. Η ανάγκη για χρήματα και η επιμονή του Μιλτιάδη οδηγεί τους ερασιτέχνες κακοποιούς σε μια σειρά από οργανωτικά λάθη με αποκορύφωμα την απαγωγή λάθους προσώπου. Αντί για τον διεφθαρμένο μεγαλοδικηγόρο Μαθιόπουλο, απαγάγουν την ανεπιθύμητη θεία του Ελενίτσα. Η απροσδόκητη εξέλιξη θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις. Γκάφες, καβγάδες, κυνηγητά αλλά και τα ειδικά χαρίσματα της θείας Ελενίτσας, θα κάνουν τους ήρωες να δουν τη ζωή με διαφορετική ματιά. Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Πρωταγωνιστούν: Ακης Σακελλαρίου, Φαίη Ξυλά, Ορφέας Αυγουστίδης, ‘Εφη Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Πιατάς, Τάκης Χρυσικάκος, Αντώνης Λουδάρος.

Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 21:00

Η καλύτερη συντροφιά για το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαρτίου είναι αναμφίβολα μια κλασική επιλογή του ελληνικού κινηματογράφου με αξέχαστους πρωταγωνιστές. Η αγαπημένη ταινία «Ούτε Γάτα, Ούτε Ζημιά» του Αλέκου Σακελλάριου με τον ανεπανάληπτο Βασίλη Λογοθετίδη, τους μοναδικούς Μίμη Φωτόπουλο και Λάμπρο Κωνσταντάρα και την πανέμορφη Ίλυα Λιβυκού.

Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 23:00

Τη σκυτάλη στο MEGA CINEMA παίρνει μια ταινία περιπέτειας. Το «SWAT 2: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης» έρχεται την Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 23:00 για να μας καθηλώσει με την καταιγιστική του δράση. Ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, αστυνόμος Πολ Κάτλερ, πηγαίνει στο Ντιτρόιτ σε ειδική αποστολή, αφού πρέπει να εκπαιδεύσει την επίλεκτη ομάδα δράσης «SWAT» στη διάσωση ομήρων. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής, ένας όμηρος χάνει τη ζωή του. Ένας εξειδικευμένος κυβερνητικός πράκτορας, φίλος του θύματος, αποδεικνύεται μανιακός δολοφόνος, που θέλει να πάρει εκδίκηση, εξολοθρεύοντας τον Κάτλερ και την ομάδα του.  Πρωταγωνιστούν: Γκάμπριελ Μαχτ, Ρόμπερτ Πάτρικ, Κάρλυ Πόουπ.

Σάββατο 20 Μαρτίου στις 10:00

Το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 10:00 δένουμε τις ζώνες μας και η περιπέτεια ξεκινάει με τους «Ταξιδιώτες Της Συμφοράς». Ο Νικ (Άις Κιούμπ), είναι ένας εργένης που προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της όμορφης, χωρισμένης Σούζαν (Νία Λόνγκ) λογαριάζοντας όμως χωρίς τους ξενοδόχους, τα παιδιά της. Θα τα καταφέρει; Πρωταγωνιστούν: Άις Κιούμπ, Αλίσα Λανάε Άλεν, Φίλιπ Ντανιέλ Μπόλντεν, Νία Λονγκ.

Σάββατο 20 Μαρτίου στις 14:00

Το Σάββατο στις 14:00 ο αγαπημένος, σε μικρούς και μεγάλους, Θανάσης Βέγγος θα μας κρατήσει συντροφιά με την αγαπημένη ελληνική ταινία «Διακοπές στο Βιετνάμ». Αξέχαστες ατάκες και άπειρες στιγμές γέλιου με τον μοναδικό Θανάση Βέγγο.

Κυριακή 21 Μαρτίου στις 14:00 |Α΄ Τηλεοπτική Μετάδοση

H προϊστορική εποχή, έρχεται στις οθόνες μας με μία επική περιπέτεια σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 14:00. Το «ALPHA» σε σκηνοθεσία του  Άλμπερτ Χιουζ, διαδραματίζεται στην εποχή των παγετώνων και υπόσχεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους με εντυπωσιακά εφέ, απέραντα τοπία και συγκινητικές στιγμές. Η ταινία μας αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, που κατά τη διάρκεια του πρώτου του κυνηγιού κι ενώ είναι έτοιμος να μυηθεί στην πιο ξακουστή ομάδα της φυλής του, τραυματίζεται σοβαρά. Η ομάδα του τον εγκαταλείπει στο δάσος, μίλια μακριά από το χωριό του. Πληγωμένος και εγκαταλελειμμένος,  βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.  Ένας μοναχικός λύκος, παρατημένος εξίσου από την αγέλη του θα τον συντροφεύσει, ενώ οι δυο τους θα μάθουν να επιβιώνουν βασιζόμενοι ο ένας στις δυνάμεις του άλλου. Πρωταγωνιστούν: Κόντι Σμιτ – ΜακΦι, Γιοχάνες Χάουκουρ Γιοχάνεσον, Νατάσια Μάλθι.

Κυριακή 21 Μαρτίου στις 21:00

Η εβδομάδα κλείνει με ακόμα μία καθηλωτική ταινία δράσης τo «Need For Speed», το βράδυ της Κυριακής στις 21:00. Προσδεθείτε πλάι στον Τόμπι Μάρσαλ (Άαρον Πολ), καθώς ξεκινά μία διαδρομή εκδίκησης ενάντια στον πλούσιο και αλαζόνα Ντίνο Μπρούστερ (Ντόμινικ Κούπερ), που τον έχει παγιδεύσει για ένα έγκλημα που δε διέπραξε ποτέ. Ο Τόμπι βάζει τον πήχη ψηλά, με έναν αγώνα «υψηλών» ταχυτήτων στους μεγάλους αμερικάνικους  αυτοκινητόδρομους. Αληθινός κίνδυνος και πραγματική δράση, σε μια ταινία βασισμένη στο πιο επιτυχημένο franchise αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών – με πολλά extras που δεν έχετε ξαναδεί. Το «Need for Speed» είναι η απόλυτη κούρσα ελευθερίας. Πρωταγωνιστούν: Άαρον Πολ, Ντόμινικ Κούπερ, Ίμοτζεν Πουτς, Σκοτ Μεσκούντι, Μάικλ Κίτον.

Μοναδικά εφέ, περιπέτεια, συγκίνηση, εξαιρετικές ερμηνείες, αγαπημένοι πρωταγωνιστές αλλά και άφθονο γέλιο έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο MEGA CINEMA.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!

#MegaCinema #SouthPaw #OlaThaPaneKala #OuteGataOuteZimia #SWATFireFight #AreWeThereYet? #DiakopesStoVietnam #Alpha #NeedForSpeed