Το απόλυτο παιχνίδι της παρέας και της διασκέδασης έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ.  To «Celebrity Game Night»  με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA.  

Απρόσμενες εκπλήξεις, αστείοι γρίφοι αλλά και νέα εντυπωσιακά action games έρχονται κάθε Πέμπτη στο «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη να «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Δύο ομάδες με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία, διαγωνίζονται σε ευφάνταστα και ολοκαίνουργια παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις, στο σκηνικό – έκπληξη του «Celebrity Game Night». Ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, αθλητές αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της επικαιρότητας συμπληρώνουν την ομάδα του παίκτη που διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από το μοναδικό πάρτι, που θα γίνουμε όλοι μια παρέα, δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική.  Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night»,  ανεβάζει το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνει το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς.

 

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 KAI ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ MEGA

 

#CelebrityGameNight

Instagram: @celebritygamenight_

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΝΤΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΥ – ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΑΝΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ