Οι «Σχεδόν Ενήλικες» ενώνονται και μας αποχαιρετούν. Αστείες ιστορίες, προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις φτάνουν στο τέλος τους, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της πιο ξεκαρδιστικής περιπέτειας την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 23:00 στο MEGA.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι «Σχεδόν Ενήλικες» παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο Δημοσθένης, που τελικά είναι ζωντανός, διαπραγματεύεται την ελευθερία των τριών αντρών. Η Νικόλ ενημερώνεται από τον διοικητή του τμήματος, για τις ενδείξεις που έχει η αστυνομία για την πιθανή ανάμιξή της στη δολοφονία του λογιστή, αλλά και για κάποιες κρυφές λεπτομέρειες για τη ζωή του Δημοσθένη. Λίγο μετά, με τη βοήθεια του πατέρα της Στέλλας, αφήνεται ελεύθερη. Η Στέλλα μετά την αποτυχημένη συνέντευξη και αφού έχει αναζητήσει τον Αποστόλη μάταια στο μαγαζί όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ, συναντά την Νικόλ που όμως ούτε εκείνη γνωρίζει που βρίσκονται. Παράλληλα, τα θέματα δουλειάς αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για την Δανάη αλλά και την Έλενα, που ψάχνει απεγνωσμένα για να ενημερώσει τον Θωμά για τις εξελίξεις. Ο Θωμάς υπό την απειλή όπλου, τηλεφωνεί στην Νικόλ. Οι γυναίκες τις παρέας σπεύδουν να σώσουν τους άντρες. Πλέον είναι όλοι μαζί ενωμένοι, σε αυτή την ιστορία.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού, Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

#SxedonEnilikes

Ιnstagram: @sxedonenilikes_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά

Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης & Αχιλλέας Ξένος

Εκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS