Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κοροναϊού αλλά δεν ξεχνάει και την οικογένειά του.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να έχει παραπάνω χρόνο για την οικογένεια του, αλλά τη δεδομένη στιγμή προέχει το καλό της πατρίδας.

Δημόσιες ευχές

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά Γιώτα Παναγιωτοπούλου είχε χθες τα γενέθλια της και ο υφυπουργός δεν παρέλειψε να της στείλει και δημόσια τις ευχές τους.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στέλνει τις ευχές του στην Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία απεικονίζεται στην φωτογραφία να κρατά μια τούρτα με κεράκια.

«Να σε χαιρόμαστε ζωή μου! Να τα εκατοστήσεις, να μείνεις πάντα έτσι όπως χρόνια τώρα είσαι… Ξεχωριστή, μοναδική!» έγραψε στην ανάρτηση συνοδεύοντας το σχόλιό του με μία καρδούλα!

Οι γυναίκες της ζωής του

Πίσω από το προσωπείο του σκληρού πολιτικού ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας τρυφερός οικογενειάρχης.

Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μπαστανδρέου έχει μια υπέροχη κόρη, την 22χρονη Ιωάννα η οποία σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παντρεύτηκε την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές στη μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης, το 2011 όταν ήταν ακόμα Δήμαρχος Βύρωνα.

Η ίδια στηρίζει απόλυτα τον άνθρωπο της παρόλο που οι ανάγκες της θέσης του τον υποχρεώνουν να περνάει πολλές ώρες εκτός σπιτιού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου έχουν αποκτήσει την 8χρονη σήμερα Δήμητρα, την τρίτη μεγάλη αγάπη του υφυπουργού.