Θέατρο Σκιών: «Ο Καραγκιόζης εξερευνητής στο Survivor»

Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ο Καραγκιόζης, μπαίνει στο παιχνίδι-ριάλιτι και φέρνει τα πάνω-κάτω για να κερδίσει!

Στην ομάδα του; Ο Μορφονιός και η Αγλαΐα!

Αντίπαλοι; Η ομάδα των Τούρκων: Πασάς, Βεληγκέκας και Βεζιροπούλα!

Σε ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο, που δεν πρέπει να χάσετε!

Σε DVD, που συνοδεύεται από μία ειδική έκδοση για τα μυστικά πίσω από τη σκηνή του Καραγκιόζη. Πώς κινούνται οι φιγούρες, πώς κατασκευάζεται η σκηνή και ο μπερντές, πώς γίνονται οι φωνές, οι μιμήσεις και οι διάφοροι ήχοι.

Σε καλαίσθητη κασετίνα, με την υπογραφή της οικογένειας Σπυρόπουλου.

Το έργο:

Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης των παιδιών & ένας από τους πιο δημιουργικούς και αξιόλογους καλλιτέχνες του Θεάτρου Σκιών, Κώστας Σπυρόπουλος, όντας ο μοναδικός συνεχιστής της τέχνης του δάσκαλου και πατέρα του, Θανάση Σπυρόπουλου, δημιούργησε την κωμική παράσταση «Ο Καραγκιόζης εξερευνητής στο Survivor» , εμπνευσμένος από το Survivor και χαρακτηρίζοντάς τον πάντα επίκαιρο σε πολλές παραστάσεις του!

Οι  Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι με τους Τούρκους, επί σκηνής…Ο Καραγκιόζης, ο Μορφονιός, ο Μπαρμπα-Γιώργος, ο Σταύρακας, ο Διονύσιος, η Αγλαΐα  εναντίον του Πεπόνια, του Πασσά, του Ταχήρ, του Βεληγκέκα και της Βεζυροπούλας!

Το έπαθλο; Τί άλλο από ένα μεγάλο ταψί με κοτόπουλο & πατάτες στο φούρνο!

Θα καταφέρουν άραγε οι Έλληνες να νικήσουν;

Κώστας Σπυρόπουλος

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, γιος του Θανάση Σπυρόπουλου, γεννήθηκε στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, το 1985. Τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή και είναι πτυχιούχος ΙΕΚ Πληροφορικής. Σπούδασε επίσης σε δραματική σχολή και παράλληλα έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνογραφίας. Μαθήτευσε δίπλα στον πατέρα του, τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλο, που τον δίδαξε την τέχνη του Θεάτρου Σκιών σε όλα τα επίπεδα (ζωγραφική, σκάλισμα κ.λπ.). Στα 8 του χρόνια έδωσε την πρώτη του παράσταση στο Φεστιβάλ καραγκιοζοπαιχτών του Μάνθου Αθηναίου και δέχθηκε τα συγχαρητήριά τους. Το 2012 συμμετείχε στο Μεγάλο Φεστιβάλ της Σλοβενίας παρουσιάζοντας την ελληνική τέχνη του Καραγκιόζη. Τον Μάιο του 2012 έκανε την πρώτη του έκθεση φιγούρας στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Παιδικό Μουσείο της Κύπρου, με 350 διαφορετικές φιγούρες και 50 ρεκλάμες. Την ίδια περίοδο έδωσε και 5 παραστάσεις στη Λευκωσία. Το 2013 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μάνθου Αθηναίου, στο  Άλσος Ν. Σμύρνης. Επίσης συμμετείχε: το 2014 στο 1ο Φεστιβάλ του Πανευρωπαϊκού Σωματείου, το 2017 στο Φεστιβάλ Πανελληνίου Σωματείου Θεάτρου Σκιών στη Ν. Ιωνία Αττικής, το 2018 στο Φεστιβάλ «Σπαθάρεια», στο Μαρούσι Αττικής και τέλος το 2019, στο φεστιβάλ που οργανώθηκε προς τιμήν του πατέρα και δασκάλου του Θανάση Σπυρόπουλου, στο θέατρο  Άλσους στο Γαλάτσι.

Είχε την τύχη να γνωρίσει και να συμμετάσχει ως βοηθός σε παραστάσεις αρκετών καταξιωμένων καραγκιοζοπαιχτών.

«Του μπερντέ τα παραμύθια»

Το 2018, παρουσίασε το Σύγχρονο Θέατρο Σκιών «Του μπερντέ τα παραμύθια» στο θέα­τρο Χυτήριο.

Μια διαφορετική παράσταση, όπου το παραμύθι ενώνεται με το Θέατρο Σκιών, με σύγχρονες φιγούρες που κινούν δάχτυλα, ανοιγοκλείνουν μάτια και στόμα. Είχε την τιμή να συνεργαστεί με γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές, οι οποίοι έδωσαν τις φωνές τους για τις ανάγκες της παράστασης.

Συνεχίζει να παρουσιάζει τη δουλειά του στα δύο μόνιμα θέα­τρά του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους νέους καραγκιοζοπαίχτες.

Το 2019 συνεργάστηκε με τη σπουδαία ηθοποιό και συγγραφέα, Ξένια Καλογεροπούλου, και τον Θανάση Σπυρόπουλο, στην παράσταση «Η Ιστορία του Καραγκιόζη», που παίζεται στα σχολεία. Σήμερα, παίζει παραστάσεις σε σχολεία, σε εκδηλώσεις και σε θέατρα με μεγάλη επιτυχία. Είναι αντιπρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Σωματείου Θεά­τρου Σκιών, με σκοπό τη διάδοση και τη διάσωση της τέχνης του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.

Μαζί

Βέφα Αλεξιάδου

Οι καλύτερες συνταγές της Μεσογείου

H Βέφα Αλεξιάδου σας προτείνει τις καλύτερες συνταγές της μεσογειακής κουζίνας και σας αποκαλύπτει τα μυστικά για το πώς θα κάνετε απλά, καθημερινά, πιάτα, πεντανόστιμα.

Καλαμαράκια με πιπεριές και μελιτζάνες, γαύρος πλακί, μουσακάς με λαχανικά, λαχανικά στον φούρνο, μους θαλασσινών, μπακαλιάρος με πρασοσέλινο, καραβίδες al pesto, πιλάφι ναπολιτέν, γιουβέτσι με πατάτες και μανιτάρια, ξιφίας γιαχνί, σαλιγκάρια στιφάδο, ταλιατέλες με πεπερόνι, καρυδόπιτα, ιταλική μηλόπιτα, παγωτό κασετίνα!

Ενας θησαυρός συνταγών, από τη Βέφα!

Και

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Γιώργος Αρσενάκος

Ο συνιδρυτής της «Panik Records» στην πρώτη του συνέντευξη.

Η γνωριμία-σταθμός με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η συνεργασία Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή, το παρασκήνιο με τη Φουρέιρα στη Eurovision και η τηλεοπτική πρόκληση στο «House of Fame».

-Απόστολος Λύτρας

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη και της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

-Celebrity Game Night

Το reunion του «Παρά Πέντε».

-Συνέντευξη Έλενα Ράπτη

-Ελένη Χατζίδου

«Έχω δεχτεί τη μεγαλύτερη κακοποίηση από γυναίκα.»

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Καραγκιόζης κασετίνα #3»:€0,27«Καραγκιόζης ένθετο#3»:€0,23 και » Συνταγές Μεσογείου»: €1,40)