Σπαρακτικές σκηνές περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, όταν την Παρασκευή προσπαθούσε να μάθει αν όντως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός.

«Με ενημέρωσε ένας συνάδελφος ότι χτύπησαν τον Γιώργο. Δεν τον πίστεψα. Προσπάθησα να μάθω τι είχε συμβεί. Τηλεφώνησα στον Μανώλη Ασαριώτη, δεν ήξερε τίποτα. Μετά κάλεσα τον Σπύρο Λεβειδιώτη, ούτε εκείνος γνώριζε. Πήρα τη γυναίκα του, τη Στάσα και αμέσως μου είπε: “Γιώργο, έπαθε κάτι ο Γιώργος;” Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου είπε πως είχε γίνει κάτι έξω από το σπίτι της, κοντά στο αυτοκίνητο του Γιώργου. Μετά άκουσα μια αναστάτωση, φωνές και έκλεισε το τηλέφωνο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Εκείνος που βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει, ήταν ο 19χρονος γιος του δημοσιογράφου, ο Δημήτρης. Προσπαθούσε να πλησιάσει, να σπάσει τον αστυνομικό φραγμό, ήλπιζε να μην επαληθευτεί ο φόβος που τον είχε κατακλύσει.

«Είδε τα ρούχα του πατέρα του. Τον αναγνώρισε μέσα στα αίματα, πεσμένο στο έδαφος και κατέρρευσε», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ τον έψαχνε για να καλύψει το ρεπορτάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη από την πλευρά τις περιέγραψε εκείνες τις τελευταίες στιγμές στην εκπομπή.

Όπως είπε, ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το πλατό στις 13:40. Είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγό του και την είχε ρωτήσει τι είχε ετοιμάσει για φαγητό.

Εκείνη τον περίμενε για να φάνε όλοι μαζί, όπως γινόταν σχεδόν κάθε μεσημέρι. Η ώρα περνούσε και ο Γιώργος καθυστερούσε να επιστρέψει. Άκουσε την αναστάτωση έξω από το σπίτι της, αλλά δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η τραγική ειρωνία; Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ προσπαθούσε, όπως είπε η παρουσιάστρια, να βρει τον σύζυγό της για να του πει να επιστρέψει γρήγορα για να καλύψει το ρεπορτάζ.