Κάθε άντρας έχει το δικό του «αδύναμο» σημείο και η αστρολογία έρχεται και σε αυτή την περίπτωση να δώσει τις δικές συμβουλές…

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το φλογερό ζώδιο είναι macho αρσενικό και σίγουρα εκνευρίζεται, όταν του λένε τι να κάνει. Αν θέλεις να του αλλάξεις μυαλά απλά ρίξ’ του το σαν ιδέα ή τσίγκλησε το φιλότιμό του. Αν μάλιστα μπορείς το κάνεις να φανεί σαν δική του ιδέα, ακόμα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιπαθεί οποιαδήποτε μορφή αλλαγής, εκτός αν του υποσχεθείς ότι ό,τι του προτείνεις θα τον κάνει ακόμα πιο χαλαρό και ευτυχισμένο. Σαν… μεταφύτευση ένα κάτι. Πείσε τον ότι σε μεγαλύτερη και ωραιότερη… γλάστρα θα αναπτυχθεί περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θέμα με αυτόν τον άντρα είναι πώς θα τον σταματήσεις από το να αλλάζει συνεχώς γιατί μεταβάλλεται και κινείται ταχύτατα. Αν δεν σου αρέσει κάτι από αυτά που κάνει, τότε έχεις πρόβλημα. Με φωνές και γκρίνια δε θα καταφέρεις τίποτα. Γι’ αυτό, αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνε ό,τι κι η μητέρα του: Δείξε του την αγάπη σου και συμβούλευσέ τον όμορφα και μέσα στη γλύκα τι να κάνει, τι να φορέσει και πού να πάει. Το «μην» απόφυγέ το. Αν δε θέλεις να είσαι η «μαμά» του, τότε είσαι με τον λάθος άντρα.

ΛΕΩΝ

Αυτός ο άντρας, σύμφωνα με το astology.gr,l έχει γεννηθεί για να δίνει όχι να παίρνει εντολές και σίγουρα δεν «μασάει» από τελεσίγραφα. Αν όμως «πατήσεις» στη ματαιοδοξία του και αρχίσεις να του σπέρνεις αμφιβολίες, τότε μάλλον θα τον καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελάχιστα περιθώρια ελιγμών έχεις με τον συγκεκριμένο άντρα, γι’ αυτό πρέπει να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Εκτιμά ότι τον φροντίζεις κι επισημαίνεις τα λάθη του για να τον κάνεις καλύτερο. Το ίδιο όμως θα σου κάνει κι αυτός… Αν αντιδράσεις άσχημα, προετοιμάσου να λάβεις χειρότερη αντίδραση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά, αυτός ο άντρας εύκολα αλλάζει, αν του το πεις με όμορφο, ευγενικό τρόπο, αποφύγεις την κριτική και τις κακίες και τον πείσεις ότι είναι δίκαιο και σωστό. Αλλιώς θα καμώνεται κάτι άλλο, όταν είσαι μπροστά και όταν δεν είσαι, θα κάνει ακριβώς τα ίδια με πριν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να του παρουσιάσεις έναν πολύ καλό λόγο και να έχεις υπομονή για να πειστεί να μεταμορφωθεί από κάτι, σε κάτι άλλο. Σκέψου όμως πόσο χρόνο χρειάζεται μια κάμπια μέχρι να γίνει πεταλούδα. Σταδιακά και μετά από καιρό θα αλλάξει και μάλιστα θα είναι για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε αυτόν τον άντρα το μόνο που θα θέλεις ίσως να αλλάξει, είναι να ηρεμήσει, να σοβαρευτεί και να αφήσει τις τρέλες του. Ατύχησες! Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Οπότε, ή τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι ή τον αφήνεις και προχωράς παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν η αλλαγή αφορά στο να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και να φτάσει στην κορυφή, τότε δε θα φέρει καμία αντίρρηση. Αν του ζητήσεις όμως να σταματήσει να δουλεύει τόσο πολύ και εξοικονομήσει χρόνο για να κάνετε τη ζωή σας, έχασες!

Θα σε αντιμετωπίσει σαν μια ενοχλητική μύγα που τριγυρνά στο αφτί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι «προχώ» και πολύ επαναστάτης θα διαπιστώσεις στην πράξη ότι είναι κολλημένος σε ιδέες και ιδανικά, τα οποία μπορεί να μπουν ακόμα κι ανάμεσά σας και να χαλάσουν τη σχέση σας.

Ό,τι κι αν του πεις δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός αν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετεί πια. Αν επιμείνεις πολύ, θα είναι αυτός που θα σε παρατήσει σύξυλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός ο άντρας είναι σαν «προζύμι» στα χέρια σου. Μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις, να κάνει ό,τι θέλεις, αν τον αγαπάς. Τώρα μην έχεις και την απαίτηση να προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Δέξου αυτή του την αδυναμία ή πρότρεψέ τον να βγάλει τη φαντασία του δημιουργικά, ώστε ένα κομμάτι του να παραμείνει γειωμένο και σε πλήρη επαφή.