H Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια.

Με φουσκωμένη κοιλιά και τον Σάκη Τανιμανίδη πάντα στο πλευρό της η όμορφη influencer έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την μέρα που θα κρατήσει τις κορούλες της στην αγκαλιά της ωστόσο δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως την…ταλαιπωρούν λιγάκι.

Καθώς προσπαθεί να εργαστεί στον υπολογιστή της η κοιλιά της την εμποδίζει από το να βολευτεί και αλλάζει συνεχώς θέσεις χωρίς να τα καταφέρει.

“Όταν προσπαθείς να βρεις την πιο βολική θέση να δουλέψεις… αλλά είναι λιγααααακι δύσκολο…” έγραψε η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram. Με αυτές τις μετατοπίσεις στον καναπέ σίγουρα συμπάσχουν όσες έχουν γίνει μητέρες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:  «Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου και δεν σου λέω ψέματα, είναι αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν και να τα φέρει με υγεία. Ταλαιπωρήθηκε, είχε κολικούς πόνους η Χριστίνα και μας τρέξανε στα νοσοκομείο. Δεν βρήκαμε βασικά τι μπορεί να είναι, απλά πέρασε το σύμπτωμα, φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε».