Ο γενέθλιος μήνας του Ταύρου είναι εδώ μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη (που είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο από τις 14 Απριλίου).

Αυτό σημαίνει ότι για τα παρακάτω ζώδια αρχίζουν να βελτιώνονται τα ερωτικά τους. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, έχουν πολλούς λόγους να ανυπομονούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκίνησε αισιόδοξα για ορισμένα ζώδια με τα ερωτικά τους να περνούν μια από τις καλύτερες περιόδους.

Η παρουσία του Ερμή επιτρέψει να δίνουν μορφή στις ιδέες τους και να πλησιάζουν τον σύντροφό τους.

Ο Άρης δίνει κουράγιο να προχωρήσουν και να πουν τις σκέψεις τους δυνατά ενώ η επιρροή του Καρκίνου επιτρέπει να είναι πιο γλυκιά και τρυφερή αυτή η προσέγγιση.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει τη σχέση τους στο προσκήνιο με τους ίδιους να γίνονται πρωταγωνιστές στην ρομαντισμό της ζωής τους.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει περίοδος στη ζωή σου που να μην αποζητάς κάπου είδους “κανονικότητα” και με αυτό -στην περίπτωσή σου- εννοούμε ισορροπία, κατανόηση και ειρήνη. Έχεις την τάση να αγνοείς αυτό που μπορεί να θεωρείται “πρόβλημα” στην ερωτική σου σχέση και αυτό μπορεί να οφείλεται σε αυτό που όλοι νιώθουμε κάποιες φορές, στον φόβο του άγνωστου.

Μαζί με τον σύντροφό σου θα δουλέψετε, θα παίξετε και θα δημιουργήσετε -κάτι που οι δύο θέλατε από καιρό- και θα ανακαλύψετε ότι ο κόσμος μόλις ξεκίνησε μόνο για εσάς και ανοίγονται μπροστά σας μόνο ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι είσαι τόσο ευαίσθητη και προαισθητική, σημαίνει ότι θα λάβεις την αστρολογική εύνοια σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είσαι από τους λίγους που ακούν αυτό που συμβαίνει μέσα τους και αυτή τη βδομάδα θα είναι σαν να λαμβάνεις ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν που θα σου λέει “να είσαι εκεί για τους αγαπημένους σου” και ειδικά για τον σύντροφο σου.

Θα δυναμώσει ο δεσμός σου με τον σύντροφό σου και δεν είναι απλά υπέροχο και θετικό αλλά είναι κάτι που δεν έχεις ξαναβιώσει παρόλο που είσαι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων.