Το Sex and the City επιστρέφει ως μίνι σειρά με λίγα επεισόδια και το αυθεντικό καστ στην πλειονότητά του.

Το HBO επιβεβαίωσε τις φήμες περί επιστροφής του Sex and the city που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το «And Just Like That…» ακολουθεί την Κάρι, την Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και την Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) καθώς διαβαίνουν το ταξίδι της ζωής και φιλίας από την ηλικία των 30 και 40 στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα των 50.

Το «And Just Like That…» θα αποτελείται από 10 επεισόδια μισής ώρας. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.

H Sarah Jessica Parker, που υποδύεται την Carrie Bradshaw, μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους ακολούθους της στο Instagram, η οποία δείχνει την ίδια με τις δύο συμπρωταγωνίστριές της, εκτός της Kim Catrall, της γνωστής Samantha, αφού δεν συμμετέχει στην νέα παραγωγή.

«Μαζί ξανά. Διαβάζουμε το πρώτο μας επεισόδιο. Μαζί με όλα τα παιδιά και τα πιο νέα μέλη της παραγωγής», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά φωτογραφιών, έξω από την πόρτα του τηλεοπτικού της διαμερίσματος, η οποία είχε κερδίσει δεκάδες σχόλια και likes.