ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι άφοβοι και επίμονοι, και, ακόμα κι όταν η ζωή τους γίνει λίγο δύσκολη, απλώς ανέχονται με στωικό θάρρος την αναποδιά ή τη διαφορετικότητα και συνεχίζουν παρακάτω στο δρόμο που… οι ίδιοι έχουν χαράξει. Ανεξάρτητα πάντως από την απροθυμία τους να συμβιβαστούν, με κάποια ενθάρρυνση και ανοιχτή επικοινωνία, ίσως και να μπουν στο τριπάκι της αυτογνωσίας. Παρά τα ελαττώματά τους (όλοι έχουμε), οι Σκορπιοί μπορούν να είναι συναρπαστικοί, ευφυείς και απίστευτα σέξι! Οπότε, αν αντέχεις να τα βάλεις με το ψυχρό πείσμα τους, κατά τ’ άλλα είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και συγκλονιστικοί σύντροφοι!

ΛΕΩΝ

Ως οι επίσημες ντίβες του ζωδιακού, οι Λέοντες βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο το να θεωρήσουν τις ανάγκες των άλλων ως εξίσου σημαντικές με τις δικές τους. Δεν είναι επειδή δεν σε αγαπούν ή δεν νοιάζονται για σένα, αλλά επειδή τους είναι δύσκολο να κάνουν αλλαγές και γενικά να προσαρμόζονται. Είναι εξαιρετικά απρόθυμοι να μετακινηθούν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε μια σχέση που τους φθείρει ή τους έχει πλακώσει η ρουτίνα. Γι’ αυτό και θεωρούνται από τους πιο σταθερούς συντρόφους σε σχέση με τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει. Όμως, οι πεισματικές τους τάσεις είναι αυτές που συχνά τους κάνουν να νιώθουν τελματωμένοι σε καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορούν να ξεφύγουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την εκτίμησή τους στη δικαιοσύνη και τη νομιμότητα πάνω απ’ όλα. Οι ισχυρές πεποιθήσεις τους καθιστούν καταπληκτικούς υποστηρικτές σε κάθε κατάσταση. Αλλά, όταν πρόκειται για τη σχέση τους, το να ενδώσουν και να συναντηθείτε κάπου στη μέση, θα μπορούσε να διαρκέσει πολλά… χρόνια. Ως ζώδιο της Γης, ο Αιγόκερως είναι πιθανότατα το πιο προσγειωμένο ζώδιο. Εντούτοις, είναι εύκολο να γίνει υποκριτής και επικριτικός, όταν χρειαστεί να λάβει υπόψη τις ανάγκες του/της συντρόφου τους. Μπορεί να γίνει τόσο αρνητικός, ώστε να βάζει απαγορευτικό παντού και τελικά να καταλήγει στο αμήχανο και βασανιστικό συναίσθημα ότι η άποψή του απλώς δεν τυχαίνει να ταιριάζει με τη δική σου. Εσύ το δικό σου κι ο Αιγόκερως το δικό του. Τόσο απλά…

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι από τα πιο ευχάριστα ζώδια που υπάρχουν. Διασκεδαστικοί, συναισθηματικοί, αγαπησιάρηδες και πάντοτε πιστοί. Εντούτοις, όταν χρειαστεί να «δουλέψουν» σε δύσκολα σημεία της σχέσης, όπου οι απόψεις διίστανται, αυτομάτως «κατεβάζουν ρολά» και δεν επανέρχονται με τίποτα, όσο κι αν προσπαθήσεις να συζητήσεις μαζί τους. Θα έπρεπε, όμως. Διότι, οι Ταύροι, όπως και όλοι οι άνθρωποι, θα ωφελούνταν πολύ, αν έβλεπαν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον και σίγουρα πιο χρήσιμο να ακούσουν τον άλλον, παρά να μη δέχονται να μετακινηθούν ούτε πόντο από αυτό που έχει καρφωθεί μέσα στο κεφάλι τους. Αγαπητοί Ταύροι, σκεφτείτε το και δεν θα χάσετε!