Ποια ζώδια έχουν έφεση στην απιστία; Ποιοι κάνουν παράλληλες σχέσεις;

Πόσο πιστός είναι ο Κριός;

Είσαι αρχηγός! Κυνηγάς τα άτομα που σε ιντριγκάρουν, που σου αντιστέκονται. Παθιάζεσαι με τις νέες γνωριμίες και θέλεις να κυριαρχείς σε όποιον έχεις βάλει στο μάτι. Φλερτάρεις ασύστολα, όμως επειδή είσαι ειλικρινής, οι παράλληλες σχέσεις σε δυσκολεύουν καθότι είσαι παρορμητική και εύκολα μπορείς να κάνεις λάθη. Αν πιαστείς στη φάκα, μιλάς ανοιχτά.

Πόσο πιστός είναι ο Ταύρος;

Είσαι σταθερή στις σχέσεις σου και νομίζεις πως θα διατηρηθούν για όλη σου τη ζωή. Αγαπάς το φλερτ αλλά δύσκολα μπαίνεις σε παράλληλη σχέση. Εκτός και αν νιώσεις ανασφαλής και κυριαρχεί το πάθος. Αν υποκύψεις, ξέρεις να καλύπτεσαι, διατηρείς τη σταθερή σου σχέση και δεν δίνεις δικαιώματα. Αν πάλι κινδυνέψεις, τότε μετράς τα αληθινά σου συναισθήματα.

Πόσο πιστός είναι ο Δίδυμος;

Φέρεσαι σαν μικρό παιδί και είσαι από τα άπιστα ζώδια. Συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες στο δευτερόλεπτο και οι παράλληλες σχέσεις είναι για εσένα κάτι απλό. Έχεις όμως και τον τρόπο να τις καλύπτεις. Ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να ασχολείσαι με άλλα πράγματα και κυρίως με τις δραστηριότητές των παιδιών σου.

Πόσο πιστός είναι ο Καρκίνος;

Αν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταματάς να ψάχνεσαι. Το θέμα είναι αν υπάρχει συνεχόμενο ενδιαφέρον από το σύντροφό σου γιατί αν δεν υπάρχει, σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι κυκλοθυμίες σου και τότε αναζητάς παράλληλη σχέση. Εύκολα μπορείς να προδοθείς δημιουργώντας μια άλλη σχέση και ξαναγυρνάς στη σταθερότητα αν καταφέρεις να λύσεις τα συναισθηματικά σου μπλοκαρίσματα.

Πόσο πιστός είναι ο Λέων;

Δύσκολα θα απιστήσεις όταν ο σύντροφός σου σε θαυμάζει και βελτιώνει την εικόνα σου. Φλερτάρεις μεν αλλά δεν χαλάς τη σταθερότητα για κάτι εφήμερο. Αν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να το κρύψεις καθώς σeξουαλικά θα εκτονώνεσαι αλλού. Κι αν ο σύντροφός σου σε συγχωρήσει χωρίς να θίξει τον εγωισμό σου, τότε όλα καλά.

Πόσο πιστός είναι ο Παρθένος;

Μπορείς να απιστήσεις εύκολα ψάχνοντας την τέλεια σχέση. Όμως επίσης εύκολα αποκαλύπτεσαι καθώς βγάζεις νευρικότητα και ενοχικά σύνδρομα. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σταθερή σου σχέση. Εκτός και αν έχει προλάβει ο άλλος να στην κάνει…

Πόσο πιστός είναι ο Ζυγός;

Όταν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση, δεν μπαίνεις σε περιπέτειες. Στην αντίθετη περίπτωση, προχωράς σε μια παράλληλη σχέση χωρίς να έχεις λήξει τη σταθερή από αδυναμία, δισταγμό και αναποφασιστικότητα. Αφήνεις μια κατάσταση να κλείσει μόνη της ή πετάς το μπαλάκι στο σύντροφό σου για έναν οριστικό χωρισμό αφού πρώτα έχεις κάνει την καβάτζα σου καθώς, ως γνωστόν, δεν αντέχεις τη μοναξιά.

Πόσο πιστός είναι ο Σκορπιός;

Μυστικά και ίντριγκες εμπεριέχουν οι σχέσεις σου και ξέρεις να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα απ’ όλους, όσο δύσκολες κι αν είναι. Έλκεσαι από άτομα με δύσκολη αύρα και μυστικισμό. Μπαίνεις σε παράλληλες σχέσεις όταν το σeξ σε απογειώνει και ξέρεις να τις κρύβεις καλά δίχως να αφήνεις αποδεικτικά στοιχεία.

Πόσο πιστός είναι ο Τοξότης;

Είσαι ελεύθερο άτομο κι όταν νιώσεις φυλακισμένη, φεύγεις. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν χαθεί η επικοινωνία και δεν έχεις πια τίποτα να πεις με το σύντροφό σου. Μπαίνεις όμως κι όταν γνωρίσεις ένα άτομο που ταξιδεύει το μυαλό σου, πηγαίνει παρακάτω τη σκέψη σου. Αναζητάς εγκεφαλική επικοινωνία με λίγα λόγια.

Πόσο πιστός είναι ο Αιγόκερως;

Επιδιώκεις σταθερές σχέσεις που να σου παρέχουν ασφάλεια για να ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν νιώσεις την ανάγκη να σε θαυμάζουν, ειδικότερα αν είσαι άτομο εξουσίας.

Πόσο πιστός είναι ο Υδροχόος;

Δύσκολη η απιστία για ένα σταθερό ζώδιο. Αν απιστήσεις, θα είναι γιατί η σχέση σου έχει βαλτώσει και δεν χωρίζεις για διάφορα συμφέροντα. Εύκολα μπορεί να γίνεις αντιληπτή καθώς τα νεύρα σου θα ψάχνουν συνεχώς να βρουν διέξοδο. Θα χωρίσεις μόνο όταν φτάσεις στο απόλυτο μηδέν και δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις κάτι άλλο.

Πόσο πιστός είναι ο Ιχθύς;

Γίνεσαι άπιστη καθώς κυρίως το συναίσθημα δίνει νόημα στη ζωή σου. Δεν μπορείς εύκολα να αφοσιωθείς γιατί αγαπάς ταυτόχρονα πολλά άτομα. Κι αυτό ενισχύεται όταν ο σύντροφός σου σταματήσει να σε τροφοδοτεί με έρωτα και ενδιαφέρον. Εύκολα απατάς και εξαπατάσαι και εύκολα προδίδεσαι καθώς δεν προσέχεις και αφήνεις πίσω σου σημάδια.