Ο ύπνος είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουμε καθημερινά. Είναι απαραίτητος για τη σωματική και την ψυχική υγεία μας. Μας βοηθάει στη μνήμη, την ενέργεια, τη ρύθμιση του βάρους και την καλή διάθεση. Παράλληλα, για τα ζευγάρια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο πόσο ισχυρός ή όχι θα γίνει ο δεσμός τους.

Ο ρόλος των στάσεων και των θέσεων:

Όσον κι αν φαντάζει απίστευτο ο τρόπος που κοιμάται το ζευγάρι μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του δεσμού του στον χρόνο. Και, βέβαια, στην ποιότητα της σχέσης του. Οι στάσεις και οι θέσεις του στον ύπνο μπορεί να σημαίνουν ή ότι θα τσακωθεί εύκολα την επόμενη μέρα ή ότι θα είναι πολύ αγαπημένοι.

Αν λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ακολουθήστε τα παρακάτω μικρά μυστικά και δεν θα χάσετε:

  • Κοιμηθείτε καλά και αρκετές ώρες. Οι λίγες ώρες ύπνου ευθύνονται πολλές φορές για τσακωμούς ανάμεσα σε ζευγάρια.
  • Μη φοράτε ρούχα. Σε έρευνα που έγινε στην Αμερική, το 57% των ερωτηθέντων απάντησε ότι νιώθει καλά να κοιμάται χωρίς ρούχα δίπλα στο ταίρι του.
  • Κοιμηθείτε κοντά ο ένας στον άλλο. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κενό ανάμεσά σας στο κρεβάτι όταν κοιμάστε. Όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο.
  • Μη φοβάστε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα με ειδικούς, ακόμα κι ένα άγγιγμα μέσα στον ύπνο μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένους.