Υλικά για 8 άτομα

1 κιλό καρπούζι χωρίς κουκούτσια

8 κ.σ. χυμό λεμονιού

8 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. δυόσμο, προαιρετικά

Διαδικασία

Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα πολύ καλά. Περάστε το μείγμα από πολύ λεπτή σήτα και έπειτα βάλτε το στο ειδικό δοχείο για παγωτό. Αφήστε το στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες. Οταν θέλετα να σερβίρετε, βρέξτε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ξεκολλήσει το παγωτό.

Ακολουθήστε το στο Google News