Η Κάτια Ζυγούλη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε μαζί με τις κόρες της.

Συγκεκριμένα η Κάτια Ζυγούλη πόζαρε με τις δύο κόρες της, Αναστασία και Αριάδνη και μας έδειξε πως περνά τις πρώτες ώρες των διακοπών με τις κόρες της.

Μάλιστα, σχολίασε τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: «Και κάπου τώρα ξεκινάμε τις φωτογραφίες του καλοκαιριού!»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Η Κάτια Ζυγούλη μιλώντας για την οικογένεια της έχει αναφέρει σε συνέντευξή της:

«Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός.

Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο.

Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα αυτά δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ.

Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα»!

Το γνωστό μοντέλο είχε επίσης πει:

«Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ».