Όλοι μάθαμε να εκτιμούμε την αξία της υγείας και της καλής ζωής. Και όλοι, πλέον, θέλουμε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας όσο καλύτερα μπορούμε. H Quest, η εταιρεία που εμπνέεται από τη φύση και καθοδηγείται από την επιστήμη, είναι πάντα δίπλα μας, για να μας βοηθάει να κάνουμε τη φροντίδα του οργανισμού μας, πραγματικότητα.

Ακόμα και σε περιόδους όπου όλα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, η Quest συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί, με νέα προϊόντα και νέες συσκευασίες. Φρεσκάρει την εταιρική της ταυτότητα και την εφαρμόζει, αρχικά, στην ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix. Με νέα χρώματα στις συσκευασίες και πιο φιλικό και ελκυστικό προφίλ, η ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix ανανεώνει την εικόνα της, προσφέροντας πάντα την ίδια σύνθεση για πιο λειτουργικό έντερο, δυνατότερο ανοσοποιητικό, περισσότερη ευεξία, καλύτερη διάθεση.

Η ανανέωση της Quest θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, με νέες καμπάνιες επικοινωνίας και νέα ενισχυμένα προϊόντα για την ολοκληρωμένη φροντίδα κάθε οργανισμού ξεχωριστά.

https://www.douni.gr/etairies/quest/biotix/

https://www.facebook.com/QuestGreece

https://www.instagram.com/questvitamins_greece/