Ο Ιούλιος μπήκε και 31 νέες ημέρες μας περιμένουν για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να αφήσουμε πίσω μας όσα μας δυσαρεστούν. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να γνωρίζουμε τι λένε τα άστρα για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε;

Κριός

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να αποδείξετε τις ηγετικές ικανότητες που έτσι και αλλιώς έχετε. Αυτό θα ισχύσει τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στην δουλειά. Με λίγα λόγια θα πρέπει να πατήσετε πόδι σε καταστάσεις που ανεχόσασταν όλον αυτόν τον καιρό και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης σας, θα υπάρχει μία ένταση στις μέρες σας, όμως η ικανοποίηση που θα παίρνετε κάθε φορά που θα επιβάλλεται τα θέλω σας στους ανθρώπους που μέχρι τώρα δε τα σεβόντουσαν θα είναι μεγάλη και θα σας ανταμείψει. Επίσης, η απόφαση σας να στηρίξετε περισσότερο τις ανάγκες σας, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε τα άτομα που πραγματικά σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Έτσι θα νιώσετε πιο ελεύθεροι να εξωτερικεύσετε τις ευαισθησίες σας σε άτομα που μέχρι πριν δεν το κάνατε.

Ταύρος

Τον Ιούλιο θα προσπαθήσετε να δώσετε έμφαση στα χόμπι σας και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την εξωτερική αλλά και την εσωτερική σας εμφάνιση. Η ανάγκη σας να δείτε τον εαυτό σας αλλαγμένο, μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με ανθρώπους που μέχρι πρότινος σας είχαν συνηθίσει αλλιώς. Επίσης όσων αφορά την καριέρα σας, μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσετε να κάνετε τις πρώτες σκέψεις, για να αλλάξετε επαγγελματικό αντικείμενο ή για να ζητήσετε αύξηση ή τέλος πάντων, να ανεβείτε στην ιεραρχία. Φαίνεται πως έχει μπουχτίσει από την καθημερινότητα και ψάχνετε διέξοδο.

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα θα προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τον κόσμο και τους ανθρώπους. Συγκεκριμένα θα ανοίξετε περισσότερο τους ορίζοντές σας σχετικά με τις συναισθηματικές ανάγκες των δικών σας ανθρώπων αλλά και τα ουσιαστικά θέλω τους.  Μέχρι τώρα ήσασταν ένα ζώδιο που κοιτούσε ως επί το πλείστον την δική του βολή. Τον Ιούλιο αυτό θα προσπαθήσεις να αλλάξει και θα έχει θετικά αποτελέσματα για σένα. Γενικότερα θα είναι ένας μήνας γεμάτος γαλήνη που θα τον ευχαριστηθείς πολύ και οι εντάσεις θα είναι λίγες που θα λήγουν πολύ γρήγορα.

Καρκίνος

Αυτόν τον μήνα καλείστε να γίνεται περισσότερο οικονόμος. Μπορεί τα οικονομικά σας να ανέβουν, όμως ως γνωστόν νιώθετε την ανάγκη να ξοδεύετε όλα τα λεφτά που έχετε στα χέρια σας. Έτσι, αυτόν τον μήνα τόσο για να οργανώσετε τις διακοπές σας όσο και για να επιτύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους, πρέπει να βάλετε χρήματα στην άκρη.  Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις η αλήθεια είναι πως έχετε εστιάσει σε λάθος πρόσωπα. Αυτό το διάστημα προτεραιότητα πρέπει να έχει η οικογένεια. Όμως εσείς, καλύπτοντας απωθημένα του παρελθόντος, μπορεί να έχετε χάσει τις πραγματικές σας προτεραιότητες.

Λέων

Αυτόν τον μήνα φαίνεται πως θα δώσετε βάση στους ανθρώπους της ζωής σας. Θα προσπαθήσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας και να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό. Με τον σύντροφό σας θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, όμως φαίνεται πως η σχέση σας έχει δυνατές βάσεις και θα επιβιώσει. Τα οικονομικά σας είναι σε πολύ καλή φάση και ίσως για πρώτη χρονιά μετά από πολύ καιρό, είστε πιο άνετοι να κανονίσετε διακοπές. Φυσικά οι επιλογές θα είναι πολλές κι εσείς δε θα ξέρετε που να τα πρωτομοιράσετε.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι σε καλή φάση όμως έχετε ανθρώπους να σας αγαπούν και να σας σκέφτονται. Αυτόν τον μήνα θα πάρετε την θέση του σάκου του μποξ. Τόσο καιρό βασανίζατε τους δικούς σας ανθρώπους με ανασφάλειες και νεύρα και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή η ζωή σας επιστρέψει συμπεριφορές. Επειδή όμως σάκο του μποξ κάνουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο, προσπαθήστε να δείξετε υπομονή και κατανόηση. Μην φοβηθείτε να συζητήσετε τα παράπονά σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε την δύσκολη θέση που έρχεται ο άνθρωπος που πριν λίγο ξέσπασε πάνω σας την πίεσή του.

Ζυγός

Η πίεση για εσάς θα είναι μεγάλη για ακόμη έναν μήνα. Οι δουλειές θα είναι πολλές και θα προσπαθείτε να μαζεύετε λεφτά από οπουδήποτε. Αυτή η πίεση που νιώθετε εξαιτίας των οικονομικών σας και εξαιτίας των στόχων που έχετε θέσει στον εαυτό σας, μπορεί από ένα σημείο και μετά να σας κάνει να ξεχάσετε τα σημαντικά. Τα νεύρα σας θα είναι πολλά και οι ανασφάλειες που θα έχετε με το άλλο σας μισό ακόμη περισσότερες. Σκεφτείτε όμως, ότι ο δικός σας άνθρωπος δεν φταίει σε κάτι και προσπαθήστε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας. Επίσης σίγουρα αν συνεχίσετε με αυτόν τον ρυθμό οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, οπότε η κούραση που νιώθετε τώρα θα σας αποζημιώσει.

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας θα είναι ένας μήνας που τα οικογενειακά σας προβλήματα θα είναι πολλά. Μπορεί να είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια όμως φαίνεται πως αυτόν τον μήνα έχετε την ανάγκη να ακουμπήσετε πάνω στους δικούς σας ανθρώπους και να νιώσετε την κατανόηση και την αγάπη τους. Σφίξτε τα δόντια και όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη, έχετε μία ανάγκη να εκμεταλλευτείτε το Καλοκαίρι στο έπακρο και μπορεί οι παρέες ή η οικογένεια να νιώθετε ότι δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε. Ζήστε την ζωή σας όπως σας αρέσει, αλλά μην ζητάτε από τους άλλους πράγματα που δεν είναι σε θέση να σας δώσουν.

Τοξότης

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα ο Άρης και η Αφροδίτη θα προκαλέσουν τον Κρόνο και τον Ουρανό, με διαδοχικές όψεις αντιθέσεων και τετραγώνων. Όσα νομίζατε ότι ξέρατε, ενδέχεται να βρεθούν απέναντι σε νέες γνώσεις ή την εσώτερη σοφία σας. Μπορεί αυτό το συναίσθημα να είναι κάπως άβολο… Αλλά ως ειδήμονες στη σκέψη και τις ιδέες, μπορεί να το χαρακτηρίσετε ακόμα και συναρπαστικό! Η Νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου θα φορτίσει τη λαχτάρα σας για αυτοπεποίθηση. Θα σας δώσει ώθηση να υιοθετήσετε κάποιες καινούργιες ενασχολήσεις, προκειμένου να κάνετε αλλαγές.

Αιγόκερως

Θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Θα τις προκαλέσουν οι αντιθέσεις που θα σχηματίσουν οι Άρης και Αφροδίτη με τον Κρόνο, όπως και τα τετράγωνά τους με τον Ουρανό. Τώρα θα νιώσετε ότι ταλαντεύονται τα οικονομικά σας αλλά και οι προσωπικές σας αντοχές. Η δύναμη, η αποφασιστικότητα και η πίστη στον εαυτό σας θα έχουν διακυμάνσεις… Όλα αυτά σχετίζονται με το επιδραστικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που σας επηρεάζει έντονα όλη αυτή τη χρονιά.  Αλλά από τις 9 Ιουλίου, η προσοχή σας θα στραφεί στις συνέργειες και ειδικά στην αγάπη: Η Νέα Σελήνη στη ζώνη σας του έρωτα, βρίθει από υποσχέσεις ρομάντζου.

Υδροχόος

Πρώτα ο Άρης και στη συνέχεια η Αφροδίτη, θα βρεθούν σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Έτσι θα σχηματιστούν όψεις Τ-τετραγώνων, παράλληλα με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Αν και αναζητάτε την ταυτότητά σας στη διάρκεια του 2021, τώρα θα εστιάσετε στον ρόλο σας στις διαπροσωπικές σας επαφές! Ένας τρόπος για να διαχειριστείτε την ένταση που νιώθετε, είναι να ασχοληθείτε εντατικά με τις συνήθειες και εργασιακές υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Ειδικά κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, οι Άρης και Αφροδίτη θα βρεθούν σε όψεις αντίθεσης με τον Κρόνο και τετραγώνου με τον Ουρανό. Πρόκειται για μια ατμόσφαιρα δοκιμασίας, όσον αφορά την ικανότητά σας να εστιάσετε στην πνευματική σας ανάπτυξη… Με άλλα λόγια, θα έχετε την αίσθηση ότι η ζωή θέτει εμπόδια σε αυτή την πορεία σας.  Ίσως να προσπαθείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται… Γι’ αυτό η Νέα Σελήνη στη ζώνη σας της χαράς στις 9 Ιουλίου, θα αποτελέσει ένα ενθαρρυντικό έναυσμα: Συστήνει να επιλέξετε συνειδητά να στραφείτε σε όσα σας γεμίζουν απόλαυση, φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας.