Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό», η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, πιστή στο πλάνο διαρκούς ανάπτυξης του δικτύου της, εγκαινίασε τη 01 Ιουλίου 2021 το μεγαλύτερό της κατάστημα στον Άλιμο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 18ο του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, ενώ αναπτύσσεται σε έναν χώρο σύγχρονης αισθητικής 300 τ.μ., διαθέτοντας τεράστια ποικιλία βιολογικών και οικολογικών προϊόντων, υψηλής ποιότητας. Ιδιαίτερο γνώρισμα του μεγαλύτερου έως σήμερα καταστήματος της εταιρείας αποτελεί το βιολογικό κρεοπωλείο με φρέσκα κρέατα αμιγώς ελληνικής εκτροφής και παραγωγής, ενώ με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών του, προετοιμάζεται εντός αυτού ένα healthy bar με vegan επιλογές ροφημάτων και snack, με την ονομασία “Crudo”.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Στο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό υποστηρίζουμε την εξέλιξη και διαρκή ανάπτυξη του δικτύου μας, στοχεύοντας να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές μας με ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης βιολογικών τροφίμων. Έχοντας καταφέρει να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε μια τέτοια χρονική στιγμή εγκαινιάζουμε το 18ο κατάστημα μας, το μεγαλύτερο έως σήμερα κατάστημα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό στον Άλιμο, που ενσωματώνει νέα concept και πρωτοποριακές υπηρεσίες, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ακόμη πιο υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Σας περιμένουμε όλους.» 

Στοιχεία Καταστήματος 

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 548
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 991 2400

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

#biologikoxorio