Τους μιλάμε και μας κοιτούν χωρίς να δίνουν καμία σημασία στις ιστορίες μας.

Δεν είναι πως δεν ενδιαφέρονται, όμως ο νους τους τρέχει σε δικές τους υποθέσεις. Έχουν απέραντη φαντασία και, ποιος ξέρει, μπορεί να σχεδιάζουν μελλοντικές περιπέτειες. Είναι αισιόδοξοι και μας φτιάχνουν το κέφι.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ιχθύς 

Η δημιουργικότητα και η φαντασία τους είναι ασύγκριτες. Οι Ιχθείς δεν μπορούν να συγκρατήσουν την καλλιτεχνική τους φύση, ενώ για αυτούς η ονειροπόληση είναι στάση ζωής.

Δίδυμος 

Αφήνουν τη φαντασία τους να οργιάσει και περνούν τέλεια δημιουργώντας τις δικές τους ιστορίες. Ο λόγος για τους Διδύμους που, μερικές φορές, απορροφώνται τόσο από τα φανταστικά τους σενάρια που χάνουν κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Καρκίνος

Αποσπώνται εύκολα και δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στην ολοκλήρωση ενός project τη φορά. Δεν είναι πως δεν έχουν όρεξη να εργαστούν, απλώς κάθε άλλη δραστηριότητα τους φαίνεται πιο διασκεδαστική.

Παρθένος

Ενδιαφέρονται για τόσα διαφορετικά θέματα που πολλές φορές δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τις σκέψεις τους σε ένα μέρος. Οι πρακτικοί Παρθένοι με την ασύλληπτη φαντασία μπορεί να βρίσκονται στο αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, και να τους έρθει η πιο ενδιαφέρουσα και λειτουργική ιδέα για το πρόβλημα που τους βασάνιζε στο γραφείο κι άφησαν άλυτο.

Ακολουθήστε το στο Google News