Φαίνεται πως δεν άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που λιγότερο από ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, μάλλον πηγαίνουν ντουγρού για επανένωση!

Την αποκάλυψη έφερε στο φως το okmag.gr που δημοσίευσε και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, από την συναυλία του Χατζηγιάννη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που έφερε μια πολύ θερμή συνάντηση για το πρώην αγαπημένο ζευγάρι.

Βλέπετε, η Ζέτα δεν αρκέστηκε στο να απολαύσει τη μουσική, αλλά πήγε και στα παρασκήνια – πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν μαζί επί 12 ολόκληρα χρόνια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απόλαυσε τη συναυλία με τη συντροφιά των αγαπημένων της φίλων, ανάμεσα στους οποίους και  η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευρής και ο Γιώργος Δάσκαλος. ενώ έφτασε στην Τεχνόπολη μαζί με τον ηθοποιό Γιάννη Καπελέρη.

«Πριν ο Μιχάλης βγει στη σκηνή, πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και του ευχηθεί καλή επιτυχία», δήλωσε στο okmag.gr άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν φανερά ευδιάθετη».

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πολύ άνετη και με τον φωτογραφικό φακό, ακόμη κι όταν πήγε στο καμαρίνι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για να τον συγχαρεί, αλλά να βγάλει και selfie μαζί του.

Προς το παρόν πάντως, δεν είναι βέβαιο ότι η σχέση του ζευγαριού έχει αποκατασταθεί.

Ήδη από τον Αύγουστο, όταν η δυσάρεστη είδηση κυκλοφόρησε, είχε αναφερθεί ότι «τίποτα δεν ήταν οριστικό, αφού αγαπιούνται ακόμα βαθιά και αληθινά».

Πηγή: okmag.gr