Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στη σημερινή εκπομπή της την Αφροδίτη Λιάντου, πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της, για το πώς προέκυψε ο ρόλος στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου αλλά και για το τι την έχει δυσκολέψει στα γυρίσματα.

«Οι σπουδές μου είναι μουσική, τραγούδι και σύνθεση. Από 12 χρονών έκανα στο Λονδίνο musical theatre μέχρι και τα 18 μου. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ μόνο με την υποκριτική. Μου άρεσε αλλά σε συνδυασμό με το τραγούδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πλέον μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει αυτό που ζω στη Γη της Ελιάς. Είναι πολύ δημιουργικό. Κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο να καταφέρω. Αν έχω ευκαιρίες μετά τη σειρά θα ήθελα να το συνεχίσω».

«Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση»

Για το αν δυσκολεύεται να κλαίει στα γυρίσματα, ανέφερε: «Στη ζωή γελάω πάρα πολύ. Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση. Σκεφτόμουν στα πρώτα γυρίσματα κάτι πολύ άσχημο για να το καταφέρω. Πλέον μου είναι πιο εύκολο ή αν μου είναι δύσκολο βάζω γλυκερίνη».

Όσο για το πώς μαθαίνει τα λόγια της, υπογράμμισε: «Τα λόγια μου δεν τα μάθαινα εύκολα αλλά σιγά σιγά έχω συνηθίσει. Έχουμε μάθει τον τρόπο γραφής της κυρίας Βάνας Δημητρίου, κάποια πράγματα τα λέμε και συχνά και μου έχουν μείνει».

«Πολλά έχουν αλλάξει. Δεν έχω χρόνο ούτε για να βγω. Γυρίζω σπίτι από τα γυρίσματα και κοιμάμαι. Κάνουμε γυρίσματα στην Κύπρο, κάθε μέρα 12 ώρες», απάντησε σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της με τη σειρά.