Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνεντευξη στο περιοδικό Hello! αναφερόμενη στη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM4, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Αρχικά, το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε με τον καλύτερο τρόπο για τους ανθρώπους του αγαπημένου show, ενώ τόνισε πως εκείνοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πει το μεγάλο ναι στην πρόταση.

«Είμαι όντως η μικρή της παρέας και με προσέ­χουν πολύ. Όλη η ομάδα είναι φανταστική, εί­μαστε μια παρέα και περνάμε καλά off και on set. Εξάλλου γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ανθρώπους που ανέκαθεν αγα­πούσα και ένιωθα κοντά μου. Έπαιξαν ρόλο στο να αποδεχθώ την πρόταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει σύντροφος;

«Είναι ακόμη νωρίς να πω αν η επιστροφή μου είναι οριστική. Η Αμερική παραμένει η βάση μου, η δουλειά και η ζωή μου βρίσκο­νται εκεί. Προς το παρόν, πήρα τα κατοικίδιά μου και κάποια βασικά πράγματα και ήρθα. Έχω αφήσει πίσω πολλά, κυρίως τα αγαπη­μένα μου φυτά .

Σύντροφο δεν πήρα μαζί μου και το αν με πε­ριμένει κάποιος είναι ανοιχτό προς συζήτηση. Ο χρόνος και η απόσταση θα δείξουν», ανέφερε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News