Οι προτάσεις μακιγιάζ που ξεχωρίζουν κάθε σεζόν είναι πολλές και μας εμπνέουν ώστε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό λουκ, ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ μας. Αυτή τη φορά, θέλουμε να αναδείξουμε τα μάτια μας μόνο με τη βοήθεια ενός eyeliner. Και όταν μιλάμε για eyeliner δεν εννοούμε εκείνο στην υγρή μαύρη εκδοχή του αλλά το μολύβι ματιών το οποίο κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και έχει απαλή κρεμώδη υφή και πινελάκι, που μας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και ως σκιά. Με αυτό ως βασικό εργαλείο, αντιγράφουμε τα παρακάτω δυο μίνιμαλ λουκ που στέφουν με πρωτότυπο τρόπο το βλέμμα μας πρωταγωνιστή.

Underliner

Ενώ το graphic liner και το cat eye look πρωταγωνίστησαν τις προηγούμενες σεζόν, το underliner είναι η πιο μοντέρνα φρέσκια εκδοχή του eyeliner. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, πρόκειται για το έντονο μολύβι κατά μήκος της κάτω γραμμής του βλεφάρου. Στην πάνω γραμμή, τοποθετούμε ελάχιστο μολύβι ή καθόλου.

Pop χρώμα

Μία άλλη εκδοχή του eyeliner είναι ο τονισμός της εσωτερικής γωνίας των ματιών με ένα έντονο pop χρώμα, όπως βλέπουμε στο λουκ της Gigi Hadid. Είναι ένα ιδανικό λουκ που κάνει ενδιαφέρον ένα εντελώς μίνιμαλ μακιγιάζ. Για να πετύχουμε αυτό το εφέ θα χρειαστούμε ένα απαλό κρεμώδες μολύβι, είτε σκιά, ένα διάφανο brow gel για να τιθασεύσουμε τα φρύδια και μάσκαρα για να τονίσουμε τις βλεφαρίδες. Ωστόσο, προκειμένου να διατηρήσουμε την ισορροπία αυτού του λουκ, είναι σημαντικό να μην τονίσουμε κανένα άλλο χαρακτηριστικό μας.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)