ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ σε συνεργασία με την Εκδοτική Αθηνών, συνεχίζουν τη μεγάλη τους προσφορά:

«Ελληνική Μυθολογία»

«Οι Ήρωες», ο δεύτερος τόμος

με την υπογραφή του Ιωάννη Κακριδή

Οι ήρωες, οι ιστορίες τους, τα κατορθώματα.

Θησέας, Μίνωας, Ορφέας, Ελένη, Μήδεια, Ευρώπη, Αριάδνη.

Οι μυθικοί ήρωες της Αττικής, Βοιωτίας, Θεσσαλίας, Αιτωλίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Hλιδας, Αρκαδίας, Κορίνθου, Κρήτης, Θράκης, Νησιών και Mικράς Aσίας.

Η ζωή και οι περιπέτειές τους σε ένα μνημειώδες, πλούσια εικονογραφημένο έργο, που δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική βιβλιοθήκη.

Ενα έργο αναφοράς για κάθε αναγνώστη που θέλει να συνδυάσει την απόλαυση με τη γνώση, διαβάζοντας κείμενα για τους αρχαίους μύθους γραμμένα με τρόπο επιστημονικό και παράλληλα γλαφυρό.

Με τη σφραγίδα της Εκδοτικής Αθηνών και τoυ Ιωάννη Κακριδή.

Μην χάσετε τον δεύτερο τόμο.

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό την «Ελληνική Μυθολογία», την έγκριτη έκδοση της «Εκδοτικής Αθηνών», το μεγαλόπνοο έργο που ο κορυφαίος έλληνας φιλόλογος Ι. Θ. Κακριδής σχεδίασε και επεξεργάστηκε, αφενός συγγράφοντας μεγάλο μέρος ο ίδιος, αφετέρου συντονίζοντας κι εποπτεύοντας τα κείμενα άλλων ειδικών στη μυθολογία, Ελλήνων και ξένων, που περιέχονται σε αυτό.

Πρόκειται για έργο μνημειώδες ˗πλούσια εικονογραφημένο με αριστουργήματα της αρχαίας τέχνης, το οποίο επίσης περιλαμβάνει γεωγραφικούς χάρτες, γενεαλογικά δέντρα, σχέδια και, στο τέλος κάθε τόμου, βιβλιογραφία˗ γραμμένο με τρόπο γλαφυρό και παράλληλα επιστημονικό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει το ανάγνωσμα και συγχρόνως να μαθαίνει την πρώτη αρχή και την εξέλιξη κάθε μύθου.

Μαζί

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Kατερίνα Στικούδη

«Μετά από μία δύσκολη γέννα αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατή».

Φωτογραφίζεται πρώτη φορά μετά τον ερχομό του γιου της και μιλάει για τη ζωή της ως μαμά, το J2US και τα νέα της σχέδια.

-Αγγελος Λάτσιος και Γκάια Μερκούρη

Είναι ζευγάρι!

-ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΚ!

Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη

-Νικηφόρος

«Θα είμαι πάντα δίπλα στην Ιωάννα Τούνη σε ό,τι χρειαστεί».

-Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Η ρομαντική τους απόδραση στη Ρώμη.

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Μυθολογία, Ήρωες Μέρος Β΄»: €1,90)

Ακολουθήστε το στο Google News