Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται σήμερα, Σάββατο 13 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, οι οποίες θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών υπάρχει για τα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά ηπειρωτικά και τη Δυτική Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 15, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 2 έως 16, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Δυτική Στερεά από 5 έως 18, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 18, στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 20, στις Κυκλάδες από 6 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 21 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια 2 έως 4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, οι οποίες θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και από το πρωί από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.