. Δύο βραβεία για το Vegan Snack BarCrudo, Platinum στην κατηγορία Services και Gold στην κατηγορία Best Vegan Catering, καθώς και ένα Bronze στην κατηγορία Vegan Retail Store of the Year. Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο St Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι διακρίσεις αυτές, αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως το Βιολογικό Χωριό αποτελεί έναν μοναδικό και ξεχωριστό one stop shop προορισμό για vegan καταναλωτές, αλλά και για όσους επιλέγουν να ακολουθούν έναν οικολογικό τρόπο ζωής και αναζητούν μια υψηλή ποιότητα ζωής και ισορροπημένης διατροφής.

Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους καταναλωτές, εξελίσσοντας διαρκώς το Δίκτυο και τις υπηρεσίες της και προσφέροντάς τους άριστη εξυπηρέτηση. Μέσα από τα 20 καταστήματα του Δικτύου σε κεντρικά σημεία της Αττικής, καθώς και το eshop, οι λάτρεις του vegan τρόπου ζωής, μπορούν να βρουν αμέτρητες επιλογές σε βιολογικά vegan τρόφιμα από 100% φυσικές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, gluten free, lactose-free, sugar free, plant based, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, healthy bar με ροφήματα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ready to eat, καθώς και είδη σπιτιού και προσωπικής υγιεινής.

Παράλληλα, το Vegan Snack Bar του Βιολογικού Χωριού,Crudo, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να αναδείξει τη δυναμική του στη δημιουργία λαχταριστών γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας, που στηρίζονται στην vegan διατροφή και την ωμοφαγία, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Πρωτότυπες συνταγές από 100% βιολογικές πρώτες ύλες, όπως χειροποίητα vegan burgers παρασκευασμένα από όσπρια και φρέσκα λαχανικά, ζεστές σούπες, φρέσκες σαλάτες, γλυκά και σνακ, που στόχο έχουν να θωρακίσουν τον οργανισμό και να χαρίσουν στους καταναλωτές ευεξία και ενέργεια, σωματική και πνευματική. Έτσι, όλοι θα μπορούν να βρουν έτοιμα συσκευασμένα γεύματα στα ψυγεία του Βιολογικού Χωριού και πολύ σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα Vegan Snack Bars εντός επιλεγμένων καταστημάτων.

Η Marketing Director του Βιολογικού Χωριού, Χρυσάνθη Τελωνιάτη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις διακρίσεις μας στα Vegan Awards 2022. Στο Βιολογικό Χωριό αναγνωρίζουμε τα πολλαπλά οφέλη του vegan τρόπου ζωής και γι΄ αυτό ενισχύουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα μας με vegan προϊόντα. Προτεραιότητά μας είναι να εξελισσόμαστε, παρά τις δυσκολίες της περιόδου, ώστε το Βιολογικό Χωριό να είναι ο απόλυτος προορισμός για τους καταναλωτές και να βρίσκουν πάντα όλα όσα χρειάζονται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

#biologikoxorio #zwbiologika

 

Λίγα Λόγια για το Βιολογικό Χωριό

Tο Βιολογικό Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Με βασικό μήνυμα «Δημιουργούμε το μέλλον στη σύγχρονη διατροφή», φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της, αριθμεί ήδη 20 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική, περισσότερους από 150 εργαζομένους και ενισχύει το πλάνο επέκτασης του δικτύου της με νέες συνεργασίες, πάντα με προσήλωση στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μακροχρόνιους και αμοιβαίους δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

 

Λίγα Λόγια για το Crudo

Tο Crudo, η πρωτοπόρος υπηρεσία και ηγέτης στην αγορά της vegan και healthy διατροφής ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2017 ως το πρώτο αποκλειστικά vegan και raw vegan delivery στην Αθήνα. Αρχικός σκοπός του ήταν να προσφέρει στο εργαζόμενο κοινό μία σοβαρή εναλλακτική vegan healthy αλλά και gourmet εκδοχή του μεσημεριανού γεύματος στο γραφείο. Έχοντας ως βάση τη vegan διατροφή και την ωμοφαγία, το Crudo εστιάζει στη δημιουργία υγιεινών και λαχταριστών γευμάτων μέσα από φυτικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας κατά κύριο λόγο βιολογικές που συνδυάζονται έτσι ώστε να χαρίζουν στον ανθρώπινο οργανισμό όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Χαρακτηριστικό της κουζίνας του Crudo, εκτός από τις πρωτότυπες και εύγευστες συνταγές, είναι ότι τα γεύματά του είναι ισορροπημένα διατροφικά, ενώ βασίζονται ως επί το πλείστον σε πλήρεις και όχι επεξεργασμένες πρώτες ύλες (whole foods based diet).