Μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris» κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να καθιερωθεί ως το νέο it girl. Η Λίλι Τζέιν Κόλινς (κόρη του Άγγλου μουσικού Φιλ Κόλινς) επιστρέφει ως Έμιλι για δεύτερη σεζόν κι εμείς ρίχνουμε μια ματιά στις skincare συνήθειές της.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Το signature μακιγιάζ της

«Αγαπώ το no makeup-makeup επειδή βασίζεται στο φρέσκο, καθαρό δέρμα. Πάντα πίστευα ότι όσα λιγότερα έχεις στο πρόσωπό σου, τόσο λιγότερα μπορούν να πάνε λάθος κατά τη διάρκεια της ημέρας.»

Η skincare ρουτίνα της

«Ξεκινάω προετοιμάζοντας το δέρμα μου με ένα καθαριστικό προσώπου και κάνοντας απολέπιση στα χείλη μου. Έπειτα, αναμειγνύω το foundation με ένα σέρουμ και το απλώνω στο πρόσωπό μου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζω μια πιο διακριτική κάλυψη ενώ παράλληλα χαρίζω μια λάμψη υγείας στο πρόσωπό μου.»

Για απαλό δέρμα

«Όταν νιώθω το δέρμα μου ξηρό, απλώνω λάδι καρύδας στο σώμα μου και κάνω μασάζ.»

Το tip της για υπέροχα φρύδια

«Είναι πολύ απλό: εφαρμόζω highlighter κάτω από το φρύδι και στη συνέχεια χτενίζω τα φρύδια μου με φορά προς τα πάνω. Αυτό είναι όλο.»

Κατά τη διάρκεια της ημέρας…

«Βάζω συνεχώς κρέμα χεριών. Η γιαγιά μου το έκανε συνέχεια, οπότε ίσως το πήρα από εκείνη. Λατρεύω τη μυρωδιά του τριαντάφυλλου και έτσι έχω μια κρέμα χεριών με άρωμα ροδόνερου. Την παίρνω παντού μαζί μου. Κάνει τα χέρια μου μεταξένια και τα πετσάκια μου μειώνονται.»

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Για την ομορφιά

«Δεν υπάρχει τελειότητα. Όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσουμε αυτό, τόσο λιγότερο θα πιέζουμε τον εαυτό μας και τόσο πιο ελεύθερα θα μπορούμε να ζήσουμε τις ζωές μας».