Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μπέλα Χαντίντ.

Το 25χρονο μοντέλο στο podcast της Victoria’s Secret, VS Voices, αποκάλυψε ότι πέρασε χρόνια με τοξικούς ανθρώπους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή, γεγονός που επηρέασε αρνητικά την ψυχικά του υγεία.

«Συνεχώς επέστρεφα σε άντρες και γυναίκες που με είχαν κακοποιήσει, και εκεί ήρθε το people-pleasing», είπε και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: People-Pleasing: Μήπως ευχαριστείτε μόνο τους άλλους;

«Άρχισα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά, αλλά μετά πέρασε στον εργασιακό μου χώρο. Άρχισα να είμαι people-pleaser στη δουλειά μου και σημασία για μένα είχε η γνώμη όλων των άλλων εκτός από τη δική μου, γιατί ουσιαστικά έβαζα την αξία μου στα χέρια των άλλων και αυτό γινόταν σε βάρος της».

«Mου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου…»

Επίσης, η Μπέλα Χαντίντ αναφέρθηκε και στην δύσκολη παιδική ηλικία της.

«Πάντα ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακουγόταν ποτέ μεγαλώνοντας. Τώρα είμαι σε θέση να μιλάω ανοιχτά και να λέω τη γνώμη μου, ειδικά μέσα στις σχέσεις μου και την οικογένειά μου. Μεγάλωσα γύρω από άντρες όπου μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από την δική τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξήγησε ότι χρειάστηκε ένας συνδυασμός ψυχοθεραπείας, διαλογισμού και απόστασης από τα social media για να αρχίσει να ζει μια ζωή που ήταν «αληθινή» για εκείνη.

Χρησιμοποιούσε το αλκοόλ για να κρύψει τα συναισθήματά της από τον ίδιο της τον εαυτό. Τώρα, έχει μάθει να ζει χωρίς αυτό.

«Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιω, επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3:00 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με τρομερό άγχος, σκεπτόμενη εκείνο το πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το Λύκειο. Είναι αυτή η ατέλειωτη κατάσταση πόνου και στρες, ξέρετε, εξαιτίας αυτών των ποτών που δεν έκαναν και τόσα πολλά», κατέληξε.