Ο Ηλίας Γκιώνης έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα τελευταία, εξαιτίας των αποκαλύψεών του για υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι το πρόσωπο που ανέδειξε μέσα από τα social media το θέμα του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

«Στόχος» του ακτιβιστή έγινε αυτή τη φορά η Βίκυ Καγιά, καθώς και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, σχετικά με την σχολή μόδας «Fashion Workshop» που διαθέτει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ηλίας Γκιώνης, η εν λόγω σχολή ζητά εξωφρενικά ποσά ως δίδακτρα από τους φοιτητές, ενώ δεν τους παρέχει κάποιο χαρτί ή βεβαίωση σπουδών.

Παράλληλα, ο ακτιβιστής καταγγέλλει την αγενή συμπεριφορά της Ζενεβιέβ – την οποία γνωρίσαμε ως art director και έπειτα coach του ριάλιτι Greece’s Next Top Model – αλλά και άλλων καθηγητών της σχολής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, απειλούσαν τους μαθητές σε περίπτωση που «ανοίξουν το στόμα τους»

Δείτε όσα έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης

Σε νέο tweet του, υποστηρίζει πως επικοινώνησε με τη γαλλική σχολή που θα έδινε τα πτυχία τους φοιτητές του «Fashion Workshop», η οποία του απάντησε πως «δεν έχει κανένα νέο από τη Βίκυ Καγιά από το 2018».

«Μίλησα με την Modart από το Παρίσι, που υποτίθεται η Καγιά θα έδινε τα πτυχία στους σχεδιαστές φοιτήτριες και φοιτητές! They have 0 news από το 2018 από το ατελιέ της»

Η απάντηση της σχολής

Μετά τις αναρτήσεις από τον Ηλία Γκιώνη, το «Fashion Workshop» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως εκατοντάδες μαθητές σταδιοδρομούν από τη σχολή εδώ και εννέα χρόνια και πως λόγω της πανδημίας, τα τελευταία δύο χρόνια αυτή έχει παραμείνει κλειστή.

Τονίζει δε, ότι ελάχιστοι μαθητές δεν έλαβαν βεβαίωση φοίτησης, καθώς «δεν εκπλήρωσαν τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών τους».

Αναλυτικά όσα ανέφερε το «Fashion Workshop»